- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σοκ στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ντεπό της Θεσσαλονίκης καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε ένα αγοράκι 2,5 ετών αναίσθητο με σκοινί στο λαιμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το αγοράκι 2,5 ετών βρέθηκε αναίσθητο από τη μητέρα του και την προγιαγιά του σε διαμέρισμα, με το σκοινί της κουρτίνας στο λαιμό.
Στο διαμέρισμα βρισκόταν και η 4χρονη αδερφή του αγοριού. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έγινε τραχειοστομία στο παιδί προκειμένου να το συνεφέρουν.
Το αγοράκι νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Τη μεταφορά του παιδιού στο Ιπποκράτειο, από το ΑΧΕΠΑ όπου αρχικά διεκομίσθη, επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του πρώτου νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, σύμφωνα με την οποία επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του αγοριού θα γίνει αύριο.
Η μητέρα οδηγήθηκε πριν λίγο στο ΑΤ Καλαμαριάς για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το περιστατικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.