- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έκκληση να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο
Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο - Η οικογένεια ζητά επανεξέταση
Την επανεξέταση της δικογραφίας για την υπόθεση του θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο ζήτησε από την εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου η οικογένεια του άτυχου φοιτητή.
Ειδικότερα, ο πατέρας κατέθεσε αίτηση στον εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, με την οποία ζητά να επανεξεταστεί η δικογραφία της υπόθεσης του γιου του που μπήκε στο αρχείο από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η δικηγόρος της οικογένειας Χατζηπαύλου, Κατερίνα Βολονάκη, δήλωσε για την προσφυγή του πατέρα. «Με την προσφυγή του πατέρα του εκλιπόντος ζητείται να μη δοθεί η έγκριση από τον εισαγγελέα Εφετών, αλλά να διενεργηθεί πείραμα -αναπαράσταση για την εξακρίβωση περιστατικών που είναι απαραίτητα για την ανακάλυψη της αλήθειας, ώστε να βοηθήσει θετικά το έργο της ανακριτικής Αρχής. Περαιτέρω ζητείται νέα αυτοψία του χώρου από τους ιατροδικαστές που έκαναν τη δεύτερη νεκροτομή στο πτώμα, συνεπικουρούμενοι από εμπειρογνώμονες, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο ανεύρεσης του θύματος και όσα ρούχα έχουν διασωθεί με επισταμένη έρευνα για τυχόν ίχνη, ξένα σώματα και κηλίδωση από βιολογικά υλικά, προς ανακάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας».
Υπενθυμίζεται ότι ο αρμόδιος Εισαγγελέας είχε αποδώσει τον θάνατο του 21χρονου σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια. Η εν λόγω απόφαση δυσαρέστησε τους συγγενείς του άτυχου 21χρονου, που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου, στην περιοχή Λαγκά Χώρας έπειτα από αναζήτηση έξι ημερών.
Η οικογένεια του φοιτητή υποστηρίζει ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεφώσεις και τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.