- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στους 97 έφτασαν επίσημα οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι της Αττικής, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, κατέληξε ένας ακόμα εγκαυματίας.
Νεκρός είναι ένας άνδρας ηλικίας 78 ετών. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε, τελικά, στα εγκαύματα που είχε υποστεί.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αναφέρει:
Ο αριθμός των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική μέχρι στιγμής, ανέρχεται στους 97. Αναλυτικά: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 83 ενώ από τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία της Αττικής έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής 14 άτομα.
Από το υπουργείο Υγείας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
«Χθες, μεσάνυχτα Κυριακής 26/08/2018, κατέληξε άνδρας εγκαυματίας 76 ετών που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Θριάσιου Νοσοκομείου (Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων). Αυτή τη στιγμή, 25 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 2 είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ (Στις ΜΕΘ είναι συνολικά 4). Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.»
Ενημέρωση για τον αριθμό των θυμάτων από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική θα βρείτε: https://t.co/ZDx9MCk6nr
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 27, 2018
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.