- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πρ. ΠΟΕΔΗΝ: Αν όχι να παραιτηθεί η ίδια η κυβέρνηση, να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί
«Ο Καμμένος κοιμόταν, εκείνη την ώρα» της καταστροφής στο Μάτι καταγγέλει
«Ο κύριος Πολάκης θα έπρεπε να είναι πριν απο μένα στο Σισμανόγλειο και να διαπιστώσει ότι υπάρχει και νεκρός, οπότε δεν θα υπήρχαν και οι ηλίθιες δικαιολογίες με την σφραγίδα» επεσήμανε μεταξύ άλλων στο Θέμα 102,4 ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
«Τουλάχιστον σε αυτή τη συνέντευξη δεν αμφισβητεί την ώρα. Όταν μετά από μια φωτιά υπάρχουν δεκάδες νεκροί και η κυβέρνηση δεν έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς, αυτούς τους ανθρώπους τους έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος, απαντώντας σε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Παύλος Πολάκης.
«Από τις 18:30 πήγαιναν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματίες. Δεν όφειλε να είναι εκεί; Εγώ βοηθούσα εκεί, δεν πήγα να κόψω βόλτες. Ο Καμμένος κοιμόταν, εκείνη την ώρα. Δίναμε το κινητό μας για να επικοινωνήσει ο κόσμος με τους δικούς του ανθρώπους και προσφέραμε και κουβέρτες. Ο Πολάκης επέλεξε να κάνει σόου δώδεκα παρά τη νύχτα... 20:30 ήρθε το πρώτο παιδάκι, 22:30 το βρέφος, στις 22.50 ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο», υπογράμμισε.
«Δεν παραδέχονται τίποτε γιατί δεν θέλουν να αποκαλυφθεί ότι υπήρχε χρόνος από το απόγευμα της Δευτέρας για να δράσουν και να συντονίσουν την όποια επιχείρηση. Προσπαθούν επικοινωνιακά να διαχειριστούν μια τραγωδία. Αν όχι να παρατηθεί η ίδια η κυβέρνηση, πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί. Να βγουν και να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί του συντονιστικού και αν γνώριζε και ο πρωθυπουργός να παραιτηθεί και ο ίδιος», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.