- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ντόρα και Αλεξία Μπακογιάννη: Σφοδρές αντιδράσεις για την μεταγωγή Κουφοντίνα (video)
«Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται» ανέφερε η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη
«Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου σήμερα το πρωί.
«Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα» έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζοντας την σφοδρή αντίθεσή της.
Ανίκανοι να προστατέψετε τους πολίτες και να αντιδράσετε στοιχειωδώς στην καταστροφή, ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα. Δεν τηρείτε ούτε τα προσχήματα.
— Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) August 3, 2018
Στο ίδιο πνεύμα και η κόρη της Αλεξία, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα» είπε η μεταξύ άλλων η Αλεξία Μπακογιάννη.
Πρόσθεσε δε «Κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί».
Όπως τόνισε «για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια "τούρτα" των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας. Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές» επεσήμανε.
«Εμείς πάρα πολλά χρόνια παλέψαμε για τη δίκαιη αντιμετώπιση των τρομοκρατών. Δεν λειτουργήσαμε ποτέ εκδικητικά ούτε και το κράτος αν και η ψυχούλα μας το ξέρει πόσο θα το θέλαμε» επεσήμανε.
Υπεθυμίζεται ότι το θέμα έφερε στο προσκήνιο με tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αργότερα υπήρξε ενημέρωση και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.