- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Φωτογραφία ντοκουμέντο για τον δεύτερο νεκρό στο Μάτι (εικόνα)
Στις 23:55 η σορός ήταν στο Σισμανόγλειο
Μία φωτογραφία ντοκουμέντο για τον πρώτο νεκρό από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου απεικονίζει τη σορό του πρώτου νεκρού να φτάνει στο Σισμανόγλειο την ώρα που ξεκινούσε σε live μετάδοση το συντονιστικό στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής παρουσία του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Η φωτογραφία, την οποία τράβηξε η δημοσιογράφος του protothema.gr Μαρία Κατσή, δείχνει τη στιγμή που οι διασώστες του ΕΚΑΒ περνούν την είσοδο του Σισμανόγλειου με την πρώτη σορό στις 23:55 το βράδυ της Δευτέρας.
Η ώρα της φωτογραφίας, συμπίπτει με τις κυβερνητικές ομολογίες ότι υπήρχε η πληροφόρηση για νεκρούς ξεκινήσει η σύσκεψη το βράδυ της Δευτέρας.
Σε αυτή την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού είχε αναφερθεί και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο οποίος ανέφερε ότι ο πρώτος νεκρός που ήταν απανθρακωμένος και μη αναγνωρίσιμος είχε ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο πριν τις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Βρέθηκε και δεύτερο πακέτο με 5 κιλά ναρκωτικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο από την απελευθέρωσή του
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών Αρχών
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της τραγωδίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η πρόγνωση του Μeteo
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Ανατράπηκε η απόφαση για το ελαφρυντικό έπειτα από αναίρεση στον Άρειο Πάγο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.