Ελλαδα

Αποκλειστικό: Η πρώτη συνέντευξη των Scorpions στο περιοδικό «Ντομινό»!

«Θα δώσουμε όλες τις τελευταίες μας συναυλίες στην Ελλάδα» δήλωναν το 1965

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
scorpions.jpg

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η σχέση των Scorpions με την Ελλάδα, δεν αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, με την αδιάκοπη σειρά συναυλιών τους σε κάθε σημείο της χώρας. Το δημοφιλές γερμανικό συγκρότημα, από την ίδρυσή του κιόλας, είχε αποφασίσει να ολοκληρώσει εδώ την καριέρα του.

scorp_cover.jpg

Μάλιστα σε συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει τότε στο δημοφιλές οικογενειακό περιοδικό ποικίλης ύλης «Ντομινό» έκαναν λόγο για μια σειρά «αποχαιρετιστήριες συναυλίες» ενώ προανήγγειλαν και πώληση εισιτηρίων διαρκείας για αυτές.

Στο κείμενο της συνέντευξης ο Κλάους Μάινε δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με ένα ελληνικό συγκρότημα που ακόμα δεν είχε δημιουργηθεί και που θα προσπαθούσε κι αυτό να τους κλέψει τη δόξα δίνοντας τελευταίες συναυλίες. Προφανώς αναφέρεται στους Πυξ-Λαξ, οι οποίοι φτιάχτηκαν πολλά χρόνια αργότερα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα είχε ήδη κατακτήσει τις «καρδιές των Ελλήνων» παρά την «σκληρή» μουσική τους, αφού το εξώφυλλο στο περιοδικό έγινε μετά το αφιέρωμά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ