Ελλαδα

17χρονη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση σε κέντρο υγείας στην Κρήτη

O φερόμενος ως δράστης ήταν φίλος της οικογένειας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aselgeia3.jpg

Συνελήφθη υπάλληλος στο κέντρο υγείας του Ηρακλείου Κρήτης για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης ο φερόμενος ως δράστης ήταν φίλος της οικογένειας.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό, όπως το διηγήθηκε η 17χρονη στη μητέρα της, σημειώθηκε την Παρασκευή ή το Σάββατο το πρωί. Μητέρα και κόρη πήγαν στο κέντρο υγείας, προκειμένου η δεύτερη να κάνει ακτινογραφίες γιατί χρειάζονται ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στις εξετάσεις για την εισαγωγή σε στρατιωτική και αστυνομική σχολή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η ανήλικη φέρεται να πήγε κλαίγοντας στη μητέρα της και να της είπε ότι ο οικογενειακός τους φίλος, τη χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να είπε ότι της έκανε και διάφορες ερωτήσεις του τύπου: «Έχεις αγόρι;».

Η μητέρα του κοριτσιού πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος δεν κατάγεται από το Ηράκλειο, δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία, ενώ όπως ειπώθηκε στους αστυνομικούς διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και αναμένεται να δικαστεί αύριο. Ο ίδιος πάντως, αρνείται τις κατηγορίες της ανήλικης και υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του, ως εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας. 

ΠΗΓΗ: Eφημερίδα Πατρίς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ