Επεισόδια στις Πρέσπες: Μόνον πρώτες βοήθειες για τους 16 τραυματίες
Δεν χρειάστηκαν νοσηλεία
Δεν χρειάστηκαν νοσηλεία οι τραυματίες από τα επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελετής στις Πρέσπες για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και FYROM.
Από τους συνολικά 16 τραυματίες (εννέα αστυνομικοί και επτά διαδηλωτές), οι 12 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καστοριάς και οι 4 στο νοσοκομείο Φλώρινας.
Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου Καστοριάς αναφέρονται τα εξής:
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Καστοριάς ενημερώνει ότι στις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Πισοδερίου Δήμου Πρεσπών, σήμερα Κυριακή 17-06-2018, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς από το ΕΚΑΒ, 12 άτομα εκ των οποίων οκτώ αστυνομικοί και τέσσερις διαδηλωτές.
Η κατάστασή τους δεν κρίθηκε σοβαρή. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, και έλαβαν εξιτήριο, αφού δεν υπήρξε ανάγκη για περαιτέρω νοσηλεία.
Μόνον πρώτες βοήθειες έλαβαν επίσης οι 4 τραυματίες, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Φλώρινας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.