- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναβλήθηκε η δίκη για τους τρεις συλληφθέντες της επίθεσης στον Μπουτάρη
Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή του μέχρι την διεξαγωγή της δίκης
Για μεθαύριο, Τετάρτη 23 Μαΐου, αναβλήθηκε η δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για τους τρεις (εκ των τεσσάρων) συλληφθέντων, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Το αίτημα αναβολής υπέβαλαν οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την κράτησή τους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως της έδρας. Οι δύο 20χρονοι δήλωσαν ότι είναι σπουδαστές και ο 36χρονος ότι εργάζεται περιστασιακά.
Να θυμίσουμε πως σε ό,τι αφορά τον ανήλικο που συνελήφθη μαζί με τους άλλους τρεις, η υπόθεσή του διαχωρίστηκε και παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.