- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στη σύλληψη ενός Τούρκου πολίτη προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι ελληνικές αρχές κοντά στο φυλάκιο Καστανιές στον Έβρο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο συλληφθείς εκτελούσε χωματουργικές εργασίες με εκσκαφέα και φέρεται να πέρασε σε ελληνικό έδαφος. Αρχικά, τοπικά ΜΜΕ («thrakinea», «evrosnews») έκαναν λόγο για Τούρκο στρατιωτικό, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι την ώρα που συνελήφθη ο άνδρας, φορούσε πολιτική περιβολή και είχε στην κατοχή του πολιτική ταυτότητα.
Το «radioevros», επικαλούμενο πηγές του Υπουργείου Άμυνας, ανέφερε ότι ο συλληφθείς ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης. Μάλιστα, στο άρθρο του γράφει ότι o Τούρκος εκτελούσε έργο του Δήμου Ανδριανούπολης με μηχάνημα JCB.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο. Παρόλο που του έκαναν σήμα να σταματήσει τόσο Ελληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Σε αυξημένη ετοιμότητα κρατικός μηχανισμός και δήμοι – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε κάθε περίπτωση
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.