Ελλαδα

Τραγωδία: Έπεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο στη Φωκίδα (video)

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροσκάφος έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα και ο κυβερνήτης επιχείρησε να το προσγειώσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επεσε αεροπλανο στο Σκάλωμα Φωκίδας

Τραγωδία στη Φωκίδα. Δύο άνθρωποι φέρονται να έχασαν τη ζωή τους, όταν το μονοκινητήριο αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στην περιοχή Σκάλωμα.

Ειδικότερα, ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρθηκε σχεδόν αμέσως στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, ενώ ο άλλος παρέμεινε για ώρα εγκλωβισμένος. Εντέλει, απεγκλωβίστηκε και ο δεύτερος.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, πληροφορίες ο ένας εκ των δυο είχε τις αισθήσεις του, ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ο άθρωπος που απεγκλωβίστηκε χωρίς της αισθήσεις του ήταν νεκρός εξαρχής. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι εξέπνευσε και ο δεύτερος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροσκάφος έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα και ο κυβερνήτης επιχείρησε να το προσγειώσει.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ένας εκ των δύο επιβαινόντων ήταν ένστολος της Πολεμικής Αεροπορίας εν αποστρατεία. 

Το αεροσκάφος πετούσε από το κάστρο Ευβοίας προς το Μεσολόγγι, ενώ σύμφωνα με αναφορές, στην περιοχή όπου συνετρίβη επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το αεροπλάνο έπεσε πολύ κοντά στον δρόμο, ενώ στην περιοχή αναμένονται εμπειρογνώμονες, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία σχετικά με τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου.

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στο Σκάλωμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ