- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
«Δράκος» χαράκωσε με μαχαίρι και επιχείρησε να βιάσει γυναίκα στη μέση του δρόμου στου Γκύζη
Τον περίμενε συνεργός στο διπλανό στενό
Άγρια επίθεση από «δράκο» στη μέση του δρόμου, ο οποίος την ακινητοποίησε και επιχείρησε να την βιάσει, δέχτηκε στις 8:40 το βράδυ της Τετάρτης, μια οδοντίατρος στην συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η γυναίκα η οποία εργάζεται στην κλινική του ταμείου υγείας και πρόνοιας υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, δέχτηκε την επίθεση από τον άγνωστο ο οποίος αρχικά την πέταξε στο έδαφος και στη συνέχεια, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει.
Η γυναίκα μετά το αρχικό αιφνιδιασμό, αντέδρασε και κάλεσε σε βοήθεια, ενώ με κινήσεις προσπάθησε να τον απομακρύνει από το σώμα της. Ο αδίστακτος άνδρας όχι μόνο δεν πανικοβλήθηκε, αλλά την χαράκωσε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε από το σημείο και επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που τον ανέμενε συνεργός του.
Η γυναίκα επέστρεψε στο χώρο εργασίας της όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί της ασφάλειας αναζητούν τον δράστη και τον συνεργό του, μέσω υλικού από κάμερες κλειστού κυκλώματος που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.
Σημειώνεται ότι το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη ΓΑΔΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.