- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Λοχίας Κούκλατζης: Από τις φυλακές της Τουρκίας ευχαριστεί ολόψυχα τους απανταχού Έλληνες
Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών προσεύχονται για τα παιδιά τους
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους απανταχού Έλληνες για την αδιάλειπτη έκφραση της συμπάθειας και της συμπαράστασής τους, για τις ευχές και τις προσευχές και τα "δώρα" τους. Τους ευχόμαστε από καρδιάς, ο Αναστηθείς Κύριος να τους χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία και πολλές χαρές στη ζωή τους».
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μία ημέρα πριν το Πάσχα και μόλις την επομένη της συνάντησής τους με τον γιό τους, που μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη, παραμένουν, από την 1η Μαρτίου, κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης, οι γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, αταλάντευτοι στη μέχρι σήμερα στάση τους, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους, σε όλους όσοι προσεύχονται για τα παιδιά τους και μοιράζονται την αγωνία τους.
Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι απροσδιόριστη η ημερομηνία της απαγγελίας του κατηγορητηρίου και ως εκ τούτου και της επιστροφής των παιδιών τους, οι γονείς θέλησαν να ευχαριστήσουν και να ευχηθούν για εκείνους που χωρίς να τους γνωρίζουν στέκονται δίπλα τους με ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, μία προσευχή.
«Ανάσταση σημαίνει ελπίδα, θάρρος και άδολο ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο. Επί 37 ημέρες βλέπουμε το θάρρος των παιδιών μας και μοιραζόμαστε την ελπίδα τους και μαζί μ' εμάς, από την πρώτη μέρα της φυλάκισής τους, γονείς από κάθε άκρη της Γης. Σ' αυτή την τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη διαδρομή προς τη δικαίωση και την επιστροφή των παιδιών μας στην πατρίδα, κοντά μας, το ευχαριστώ και οι ευχές μας προς όλους όσοι έγιναν συνοδοιπόροι μας, είναι απλά μία βαθιά και ειλικρινής ανάγκη», εξηγεί ο κ. Κούκλατζης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο ΣτΕ ανέτρεψε τα όσα είχε αποφασίσει στα προηγούμενα στάδια
Λόγω τεχνικού προβλήματος οι πολίτες δεν μπορούν να καλέσουν το «100»
Έρχονται αρκετές βροχές και καταιγίδες
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν πολίτης υπέβαλε αίτημα ανανέωσης διαβατηρίου, προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα, που είχε εκδοθεί το 1972
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου για τον καιρό του Σαββατοκύριακου
Άγνωστο το πώς βρέθηκε στη περιοχή
Στη συνέχεια, άρχισε να κατευθύνεται προς τον Εθνικό Κήπο, όπου χάθηκαν τα ίχνη της
Ο νεαρός φέρει αιμάτωμα μέτριας βαρύτητας και δεν χρήζει χειρουργικής αντιμετώπισης
«Σειρά σου τώρα να αποδείξεις»
«Ο Θεός να χαρίσει υπομονή και παρηγοριά στους συγγενείς και στους φίλους τους», δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ
Σε εξέλιξη ιστολογικές εξετάσεις μετά τη νεκροψία – Δεν προέκυψε σαφής αιτία θανάτου
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη – Επιχείρηση με έξι πυροσβέστες
Εξιχνιάστηκε η επίθεση οκτώ ατόμων στο φράγμα Θέρμης – Δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.