Ελλαδα

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον φερόμενο παιδεραστή του Αγρινίου (εικόνες, video)

Θύματά του 14χρονα αγόρια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
06032018dytelladadhmosiop001.jpg

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες των παιδιών που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα του 30χρονου από το Αγρίνιο, του οποίου τα στοιχεία και τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης

Ειδικότερα, πρόκειται για τον ΜΑΤΖΑΒΙΝΟ Δημήτριο του Παντελή και της Ελένης, γεννηθείς στις 07/09/1988 στο Αγρίνιο, κάτοικος ομοίως.

06032018dytelladadhmosiop006.jpg

06032018dytelladadhmosiop005.jpg

06032018dytelladadhmosiop004.jpg

06032018dytelladadhmosiop003.jpg

06032018dytelladadhmosiop002.jpg

Ο 30χρονος φέρεται να έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στους μαθητές Γυμνασίου. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Star Channel, όταν ο 14χρονος γιος ζήτησε από τη μητέρα του να πάει στο σπίτι ενός καινούριου φίλου, εκείνη δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή η συνάντηση θα κατέληγε σε εφιάλτη για το παιδί της και τον καλύτερό του φίλο.

«Τους έβαλε ταινία κανονική, είδαν. Μετά την ταινία τους έβαλε τσόντες. Άρχισε και τριβόταν πάνω στα παιδιά, που τα παιδιά και τα δύο αντέδρασαν πάρα πολύ άσχημα. Για κάποια λεπτά πήγε στην τουαλέτα και ξαναγύρισε στα παιδιά κι έκατσε ανάμεσά τους» περιγράφει η μητέρα του 14χρονου μαθητή και συνεχίζει: «Τους έδωσε από 10 ευρώ να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους. Το παιδί μου και ο φίλος του μαζί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ακριβώς όπως μπήκαν στην πόρτα του σπιτιού και τα δύο χώθηκαν μέσα στο μπάνιο. Μόλις έφυγε το άλλο το παιδί ο γιος μου έκατσε κάτω και μου αποκάλυψε τα πάντα».

Σύμφωνα με καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η μία μετά την άλλη, ο 30χρονος άνδρας στάμπαρε τα νεαρά θύματά του, τόσο από το fast food στο οποίο εργαζόταν ως ντιλίβερι, όσο και από τις συχνές επισκέψεις του στα σχολεία της περιοχής. Η μία μητέρα έτρεξε να βρει το δράστη. Η άλλη φοβήθηκε για το παιδί της. Μια τρίτη εμφανίστηκε χθες, με νέα καταγγελία.

«Έγιναν φίλοι στο facebook κι από κει άρχισε αυτός να του μιλάει να του στέλνει μηνύματα. Μηνύματα που εάν τα δείτε είναι τόσο ενοχλητικά, τόσο επίμονα και πες μου και πάρε με και τι  ώρα μπορείς και πότε θα σε δω» εξηγεί η μητέρα.

Ο 30χρονος άνδρας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Όμως ο φόβος της αποκάλυψης όσων συνέβαιναν από τις οικογένειες των θυμάτων, δεν βοήθησε να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες σε βάρος του. Μετά το τσουνάμι των καταγγελιών η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και η αστυνομία τον έθεσε υπό παρακολούθηση και έπειτα τον συνέλαβε.

Σε βάρος του σήμερα ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού και απόπειρα αποπλάνησης   κατά συρροή και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή. Εκδόθηκε ένταλμα και ακολούθησε η σύλληψη του. Ο ίδιος ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, αίτημα που έγινε δεκτό. Σήμερα το πρωί προσήλθε στο νέο ραντεβού με τον Εισαγγελέα χαμογελαστός κι ευδιάθετος, ζητώντας και παίρνοντας νέα 48ωρη διορία.

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες για τις πράξεις του παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μιλώντας στο agrinionews.gr, ο πρώην εργοδότης του δήλωσε: «Εγώ τον είχα τρία χρόνια εδώ και δεν μου έδωσε ποτέ δικαίωμα. Αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ βαρύ, αλλά αλήθεια στεναχωρήθηκα γιατί δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου εκεί ούτε με… σφαίρες».

Διηγείται ως εξής το πώς έγινε γνώστης καταγγελιών και απέλυσε τον 30χρονο: «Τον σταμάτησα από το μαγαζί πριν από περίπου ένα μήνα, όταν ήρθε μία γυναίκα και μου είπε τι έκανε. Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία πριν πάει στην αστυνομία ήρθε σε εμένα. Όποιος τον γνώριζε δεν υπάρχει περίπτωση να πέρναγε από το μυαλό του ότι το συγκεκριμένο παιδί θα έκανε κάτι τέτοιο. Ήταν πάρα πολύ καλός στη δουλειά του, στο ντελίβερι. Όταν ήρθε εδώ η γυναίκα και μου είπε ότι έκανε αυτά τα πράγματα με το γιο της στην αρχή δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης μου έλεγε ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Με λίγα λόγια δεν το πίστευα… Μετά όμως ήρθε και άλλη γυναίκα και μου είπε το ίδιο. Εκεί σκέφτηκα ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και τον σταμάτησα από τη δουλειά. Τον έβλεπα που μιλούσε με γυναίκες και με μεγάλους άνδρες. Πού να πάει στο μυαλό μου ότι έκανε τέτοια πράγματα με μικρά παιδιά»;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ