- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
50 χρόνια κάθειρξη στον 40χρονο που κακοποιούσε την 12χρονη κόρη του στη Μυτιλήνη
Η υπόθεση διαδραματίσθηκε σε χωριό της Λέσβου
Σε κάθειρξη 50 ετών καταδίκασε χθες Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, το Μικτό Κακουργιοδικείο Βορείου Αιγαίου που συνεδρίασε στη Χίο 40χρονο, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη του. Σε ποινή φυλάκισης έξι ετών με αναστολή καταδικάστηκε όμως και η μητέρα του παιδιού, η οποία σύμφωνα με το σε βάρος της κατηγορητήριο γνώριζε για την κακοποίηση του παιδιού χωρίς να την καταγγείλει.
Η όλη υπόθεση διαδραματίσθηκε σε χωριό της Λέσβου. Όπως αποδείχθηκε στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, δάσκαλος στο σχολείο όπου φοιτούσε το μικρό κορίτσι αντιλήφθηκε από τη συμπεριφορά του ότι κάτι συνέβαινε. Στη συνέχεια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του παιδιού έμαθε το τι ακριβώς υφίστατο και την έπεισε να προχωρήσει σε καταγγελία, όπως και τη μητέρα του η οποία φοβόταν έως τότε την εν γένει συμπεριφορά του συζύγου της.
Ας σημειωθεί ότι στο παρελθόν, ο πατέρας είχε κατηγορηθεί για υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας και είχε αθωωθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.