- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, προβλέπεται για σήμερα, Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2017, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Εξαίρεση αποτελεί το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και η Κρήτη όπου οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις, κυρίως στην Κρήτη. Από το μεσημέρι, όμως, τα φαινόμενα θα σταματήσουν και σε αυτές τις περιοχές. Έως και το πρωί, αλλά και προς το βράδυ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 0 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 6 έως 14, και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα γίνουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν σταδιακά και προς το βράδυ θα δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα προς το ξημέρωμα αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το ξημέρωμα θα εξασθενήσουν και θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
«Λες ηλιθιότητες, έχουμε ξεφτιλιστεί, παίρνεις γραμμή από τον Περισσό και ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Aπό βλακεία σε βλακεία το πας»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού καταγράφηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.