«Θάνατος στο κτήνος»: Εξαγριωμένο πλήθος επιχείρησε να λιντσάρει τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Δώρας (εικόνες, video)
«Σκότωσες το παιδί μου. Θα πεθάνεις» φώναζε η μητέρα της νεκρής
Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην Ευελπίδων το πρωί της Παρασκευής, καθώς εξαγριωμένο πλήθος έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και επιτέθηκε κατά του 58χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.
«Θάνατος, θάνατος στο κτήνος που μας πήρε το κορίτσι» φώναζαν εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι της νεκρής. Ο κατηγορούμενος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και δέχτηκε μπουνιές και κλοτσιές πριν οι αστυνομικοί καταφέρουν να τον απομακρύνουν και να τον φυγαδεύσουν στο κτίριο, όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή.
Ορισμένοι πέταξαν μπουκάλια και νερό προς το μέρος του.
«Αφήστε με να τον σκοτώσω. Είναι δολοφόνος. Σκότωσε το παιδί μου» φώναζε η μητέρα της 32χρονης, την ώρα που ο πατέρας της κοπέλας μονολογούσε: «Θα το πληρώσει».
«Αληταρά, φονιά, να πεθάνεις. Δεν θα ζήσεις», ήταν ορισμένες μόνο φράσεις που ειπώθηκαν από το πλήθος.
Την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του κατηγορουμένου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.