- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καταγγελία αστυνομικών για την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: Δεν δόθηκε εντολή να καταδιώξουμε τους δράστες
«Ο πρώτος αξιωματικός έφτασε μετά από 45 λεπτά για να βάλει κορδέλα στην Χαριλάου Τρικούπη»
«Στόχος ήταν οι αστυνομικοί και όχι τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Οι βολές ήταν στο ύψος του κεφαλιού. Ουδείς μετά την επίθεση έδωσε εντολή να καταδιωχθούν οι δράστες» κατήγγειλε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Δημοσθένης Πάκος αναφορικά με την επίθεση με καλάσνικοφ το βράδυ της Δευτέρας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν γίνονται επιθέσεις εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, αλλά εναντίον των αστυνομικών... Είμαστε στόχοι σε πεδίο βολής», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας και στον Real FM.
Ο κ. Πάκος τόνισε ότι «στόχος της επίθεσης ήταν δύο αστυνομικοί», οι οποίοι «άκουσαν κρότο και καλύφθηκαν».
Αποκάλυψε επίσης ότι «η αστυνομία είχε τη δυνατότητα να γίνει καταδίωξη, αλλά δεν δόθηκε τέτοια εντολή».
Όπως είπε «ο πρώτος αξιωματικός έφτασε μετά από 45 λεπτά για να βάλει κορδέλα στην Χαριλάου Τρικούπη».
«Αυτός που πυροβόλησε θα μπορούσε να πίνει καφέ στα Εξάρχεια ή στο σπίτι του και να γελάει», πρόσθεσε.
Άφησε αιχμές για την στάση της ΕΛ.ΑΣ και της πολιτείας για την παραβατικότητα στα Εξάρχεια λέγοντας ότι με τον κατάλληλο σχεδιασμό θα μπορούσε η αστυνομία να επέμβει στην περιοχή και κατήγγειλε, «όταν δεχόμαστε μολότοφ τα βράδια, οι εντολές είναι να μην μετακινηθούμε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταλύτης η πλήρης εφαρμογή του νέου ΚΟΚ»
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Mια παραχώρηση του Studio Κλεισθένης αποκλειστικά για την Athens Voice
Δείτε αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ
Ο συγγραφέας και πατέρας δύο παιδιών μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια οικογένεια με ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού
Προχωρά η δεύτερη φάση μετασχηματισμού
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τις επόμενες μέρες
Πώς έφτασαν οι Αρχές στα ίχνη τους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποστέλλονται επίσης δύο Ανώτεροι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας - Η δήλωση Δένδια
Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο
Υπήρξε μέλος του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς» και συνιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.