Ελλαδα

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 4/11

Πράξη ευαισθησίας από τους Διασώστες            

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379132-782316.jpg

 Στo πλαίσιo προσπάθειας ευαισθητοποίησης των πολιτών σχετικά με την προσφορά αίματος, η Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 09.00-13.00 στην έδρα του Σωματείου, που βρίσκεται στην οδό Χειμάρας 10, στα Σεπόλια (πλησίον ΗΣΑΠ στάση ΑΤΤΙΚΗ).

Η Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης είναι μία εθελοντική διασωστική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σκοπός της οποίας είναι η παροχή βοήθειας στο κοινωνικό σύνολο σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών  που προκύπτουν μετά από πάσης φύσεως μαζικές καταστροφές. Η Ε.ΟΜ.Ε.Δ. απαρτίζεται από έμπειρους εθελοντές οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, την έρευνα και διάσωση σε αστικό και φυσικό περιβάλλον, ενώ σχεδόν στο σύνολό τους είναι πιστοποιημένοι από ευρωπαϊκούς φορείς στην παροχή Α’ βοηθειών.

 Η Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης διατηρεί δική της Τράπεζα Αίματος που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Τράπεζας Αίματος «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ» του Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ