- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο θάνατος παραμόνευε στην Εθνική Οδό: Νεκρός επιχειρηματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτων στα Τρίκαλα (εικόνες, βίντεο)
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για έναν 40χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο 7ο χλμ. της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Άρτας (στο ύψος της ΤΥΡΑΣ).
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο trikalaola.gr, ο Δ.Κ. πήγαινε το πρωί της Κυριακής την αδελφή και τα δύο του ανήψια στον σταθμό των ΚΤΕΛ για να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη, όπου η συγγενής του εργάζεται ως νοσηλεύτρια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με ΙΧ ενός 26χρονου. Ο 40χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ζωντανοί από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν τα δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 9 ετών, καθώς και η 42χρονη. Ζωντανός, αλλά σοβαρά τραυματισμένος, είναι ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς φέρει πολλαπλές κακώσεις.


Οι υπόλοιποι τραυματίες διεκομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο νεκρός διατηρούσε μάντρα με οικοδομικά υλικά. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Πώς γιορτάζεται από τη Σέριφο ως τα Μέγαρα
Το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει
Ακινητοποιημένα Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Τρένα, Προαστιακός - Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Tι είπε για την πολεοδομική επέκταση σε προστατευόμενες περιοχές
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.