- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ο θάνατος παραμόνευε στην Εθνική Οδό: Νεκρός επιχειρηματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτων στα Τρίκαλα (εικόνες, βίντεο)
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για έναν 40χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο 7ο χλμ. της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Άρτας (στο ύψος της ΤΥΡΑΣ).
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο trikalaola.gr, ο Δ.Κ. πήγαινε το πρωί της Κυριακής την αδελφή και τα δύο του ανήψια στον σταθμό των ΚΤΕΛ για να ταξιδέψουν για Θεσσαλονίκη, όπου η συγγενής του εργάζεται ως νοσηλεύτρια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με ΙΧ ενός 26χρονου. Ο 40χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ζωντανοί από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν τα δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 9 ετών, καθώς και η 42χρονη. Ζωντανός, αλλά σοβαρά τραυματισμένος, είναι ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς φέρει πολλαπλές κακώσεις.


Οι υπόλοιποι τραυματίες διεκομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο νεκρός διατηρούσε μάντρα με οικοδομικά υλικά. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Από κασκαντέρ του Τσακ Νόρις έγινε εγκληματίας
Τι θα ισχύσει ως την Κυριακή
Πώς θα κυλήσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι εμφανίσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.