Ελλαδα

Προκοπάκης για μνημείο ΕΡΤ: «Ντροπή, οργή και λύπη»

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ ξεσπά για την «εθνικοσοσιαλιστική αλητεία έχει καταδικάσει εκατοντάδες δημιουργικών ανθρώπων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362277-749749.jpg

Εξοργισμένος με το «μνημείο του αίσχους» στην ΕΡΤ  είναι ο Γιώργος Προκοπάκης και επιτίθεται με αιχμηρά σχόλια, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, στα «ανθρωπόμορφα πιθηκοειδή»

«ΕΡΤ: ντροπή, οργή και λύπη

Το μνημείο στην αυλή της ΕΡΤ - θα την καταβρήκαν χτες το βράδυ οι Κατσιμιχαίοι - δεν είναι κάτι που δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Απλώς ντρέπεσαι, όπως ντρέπεσαι για την δημόσια παρουσία του Σφακιανού πέτσακα, του Μπούλη με την αυξημένη λιβιδώ και τους κολλητούς του ισοβίτες - τώρα ντέπεσαι για κάτι που ανέμενες από το πολισμικό περίτριμμα που λέγεται Τσακνής. Τα εθνολαϊκιστικά χάπατα ως και μπαρούφες του διαδικτύου πλασσάρουν.

Λυπάμαι όμως. Λυπάμαι για τους εργαζομένους στην ΕΡΤ. Για την εικόνα που χτίζεται και τους παίρνει η μπάλα. Κάποιοι όντως είναι χειρότεροι από τον Τσακνή, τον Πολάκη και τον Καλφαγιάννη. Πολλοί όμως είναι άριστοι επαγγελματίες και με πρωτόγνωρο επαγγελματικό ήθος.

 Η εθνικοσοσιαλιστική αλητεία έχει καταδικάσει εκατοντάδες δημιουργικών ανθρώπων. Το μεγαλύτερο έγκλημα αυτών των ανθρωπόμορφων πιθηκοειδών είναι η απαξίωση των επαγγελματιών, έτσι για την πλάκα τους ή για την εξυπηρέτηση του εθνικοσοσιαλισμού που θέλουν να μας φέρουν. 

Τώρα, έρχονται τα περιτρίμματα και τους φορτώνουν και την αλητεία με τους δήθεν νεκρούς του αγώνα και το μνημείο. Να ντρέπονται να πουν στα παιδιά τους πού δουλεύουν!

Οργή για τους υπανθρώπους που δεν σέβονται τίποτε. Οργή για τους κήρυκες του μίσους. Η οργή μας θα περάσει όμως. Θα δούμε πολλά από τον εσμό των εθνικοσοσιαλιστών και ακόμη και αυτό το μνημείο του αίσχους θα είναι απλώς μια ψηφίδα σε ένα τεράστιο μωσαϊκό. Αυτό που δεν περνάει όμως είναι το άγος για τους επαγγελματίες. Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε τη ζωή μας. 

Αυτοί θα έχουν κάθε μέρα φάτσα-κάρτα αυτό τον εμετό. Με την ηλίθια εθνικομπαρούφα γραμμένη από κάτω. Ο Καλφαγιάννης ρε πούστη μου, εκπρόσωπος της ελληνικής φυλής με όπλο την ανεπανάληπτη γλώσσα μας!

Ντροπή, οργή και λύπη. Αλλά και αμηχανία - για μένα τουλάχιστον. Πώς να δώσεις το μήνυμα πως μέσα στα σκουπίδια υπάρχουν πολλά διαμάντια. 

Οι Τσακνήδες και όλο το σκουπιδαριό που διοίκησε το μαγαζί δυό χρόνια, το μόνο που κατάφερε είναι να απαξιώσει τους ανθρώπους, να τους ρίξει πολύ χαμηλά στη συνείδηση του κόσμου.

Πρέπει και οι ίδιοι να αντιδράσουν. 

Κάπως, όπως νομίζουν. Οι απ' έξω να τους προστατεύσουμε, όπως μπορούμε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ