Ελλαδα

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Παντελίδη - Γιατί αναμένεται να οριστεί ανεξάρτητος ιατροδικαστής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347049-720410.jpg

Ο 7ος πταισματοδίκης μετά την παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νικόλαου Κοκαρίδα για περαιτέρω διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, αναμένεται να προχωρήσει στο διορισμό ανεξάρτητου ιατροδικαστή από τη λίστα των δικαστικών πραγματογνωμόνων.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας από τη Φρόσω Κυριάκου και της ψευδορκίας από τη Μίνα Αρναούτη.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, ο πταισματοδίκης θα ζητήσει από τον ανεξάρτητο ιατροδικαστή να μελετήσει τα τραύματα που έφεραν ο Παντελίδης και η Φρόσω Κυριάκου, και να γνωμοδοτήσει ποιος καθόταν στη θέση του οδηγού και ποιος στου συνοδηγού.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την παραγγελία που έχει δοθεί από τον εισαγγελέα, θα διερευνηθεί περαιτέρω το γενετικό υλικό που βρήκε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στο πίσω μέρος του τιμονιού του μοιραίου τζιπ και φέρεται ότι είναι άλλου προσώπου, και όχι του Παντελή Παντελίδη.

Πηγή: Espresso

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ