- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σοκ στην ΕΡΤ - Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση δημοσιογράφου
Η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΡΤ διενεργεί προκαταρτική εξέταση
Αναστάτωση στην ΕΡΤ από την καταγγελία δημοσιογράφου της εταιρείας, για σεξουαλική παρενόχληση από άλλον εργαζόμενο που τυγχάνει προϊστάμενός της.
Η διοίκηση της ΕΡΤ επιβεβαιώνει την καταγγελία μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου της εταiρείας που απαντάει σε σχετικά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Μετά την έγγραφη καταγγελία της δημοσιογράφου για σεξουαλική παρενόχληση, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΡΤ διενεργεί προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας εκλήθησαν για κατάθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ στην καταγγέλλουσα προτάθηκε, αν το επιθυμούσε, να αλλάξει χώρο εργασίας μέχρι να.ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης .
Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα καθορίσει και την περαιτέρω διαδικασία, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως όλα όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και από το καταστατικό πλαίσιο της ΕΡΤ.
Στους ισχυρισμούς περί δήθεν συγκάλυψης του εν λόγω περιστατικού από τη διοίκηση της ΕΡΤ, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτοί όχι μόνο αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, αλλά στοχεύουν ευθέως για μία ακόμα φορά στην κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.