- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ισόβια στον πατέρα της μικρής Άννυ και στον συνεργό του στο έγκλημα
Έξι χρόνια κάθειρξη στη μητέρα και 12 μήνες στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για ψευδορκία
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο στον πατέρα και στον συνεργό του φρικτού εγκλήματος που έκοψε το νήμα της ζωής στην τετράχρονη Άννυ. Η μητέρα καταδικάστηκε με την ποινή της εξαετούς κάθειρξης.
Αναλυτικά η α απόφαση του δικαστηρίου έχει ως εξής:
«Στον πατέρα του παιδιού, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης δύο ετών για την περιύβριση νεκρού, δύο ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.
Στον Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και από δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας.
Η απόφαση του δικαστηρίου για τη μητέρα της Άννυς, Δημητρίνα Μπορίσοβα είναι επιβολή εξαετούς κάθειρξης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ελήφθη κατά πλειοψηφία 4-3, με τους τρεις μειοψηφίσαντες δικαστές (δύο τακτικοί και μία ένορκος) να εκφράζουν την άποψη για επιβολή οκταετούς κάθειρξης.
Στον τέταρτο κατηγορούμενο, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Μιχαήλ Βόδα, επιβλήθηκε φυλάκιση 12 μηνών για ψευδορκία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλύονται κινητά και ψηφιακά δεδομένα
Κοινό όραμα για τη δημόσια διοίκηση του μέλλοντος
Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς
Μέχρι πότε θα διατηρηθεί η αστάθεια
Επί τόπου ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να κρατήσει ζωντανές τις ακριτικές περιοχές, ας εξετάσει τη δημογραφική πολιτική και την ανάπτυξη των υποδομών
Η καθιέρωση της πρόσβασης σε αξιόπιστους μηχανισμούς εναλλακτικής επίλυσης διαφορών βοηθά τους καταναλωτές να διαφυλάττουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους
Πότε θα φτιάξει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι υπόλοιποι 9 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι
Δείτε τις εκτιμήσεις ανά επιστημονικό πεδίο
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Η πιθανότερη εκδοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.