- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) μόνο στα Δωδεκάνησα θα είναι αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
- Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα στο Νομό Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
- Θεσσαλονίκη
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση των παλιών δελτίων - Η διαδικασία εξπρές, το κόστος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Η κρατική Aσφάλεια ανέλαβε την έρευνα για τη φωτιά
Συνεργεία της ΑΒΑΞ αντλούν λασπόνερα - Σύνδεση με έργα γραμμής 4 του μετρό
Δυνάμεις τις Πυροσβεστικής στο σημείο
Μέσα στη χρονιά θα εφαρμοστεί και απαγόρευση των κινητών στα σχολεία, ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα φαινόμενα
Πότε λέμε «Χρόνια Πολλά» στον Γιώργο και στη Γεωργία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.