- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για τη Βοστόνη θα ταξιδέψει σήμερα Παρασκευή η 28άχρονη Ζακυνθινή κ. Ντένια Παράσχη, αφού μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες από τη δημοσιοποίηση του προβλήματός της μαζεύτηκαν οι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ήταν απαραίτητα για την εγχείρισή της.
Η κ. Παράσχη πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου και θα πετάξει σε ειδικά διαμορφωμένη θέση στο αεροπλάνο, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας της.
Η οικογένεια της άρρωστης κοπέλας ανάρτησε στην ειδική σελίδα του εράνου παρακάτω μήνυμα.
«Είμαστε τόσο συγκινημένοι, όσο και έκπληκτοι με την αμεσότατη ανταπόκριση και στήριξή σας. Γι’ αυτό, θέλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι σε όλους εσάς που μας στηρίξατε.
Το ποσό που έχετε μέχρι τώρα συγκεντρώσει πιστεύουμε ότι είναι προς το παρόν αρκετό για τη δαπάνη της νοσηλείας της Ντένιας. Γι’ αυτό θα σας παρακαλούσαμε να σταματήσετε να συνεισφέρετε οικονομικά από εδώ και πέρα. Τα έσοδα από τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη διοργανωθεί, θα παρακαλούσαμε να δοθούν για κάποιον άλλο καλό σκοπό.
Το ακριβές ποσό που έχει συλλεγεί, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες (λόγω εμβασμάτων από το εξωτερικό), έτσι ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα. Αναμένουμε να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα και ελπίζουμε ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων σύντομα να βρεθούμε στη Βοστώνη.
Οι λέξεις ίσως δεν αρκούν για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη μας απέναντι στον καθέναν από εσάς που βοήθησε να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα της Ντένιας.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
Η οικογένεια Παράσχη και ο Σπύρος Ζαφειριάδης».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Οι νεότερες εξελίξεις για την υγεία της
Αναμνήσεις ενός μαθητή από την 21η Απριλίου 1967
Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή της
Πότε έρχονται βροχές και βοριάδες
Αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση των παλιών δελτίων - Η διαδικασία εξπρές, το κόστος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Η κρατική Aσφάλεια ανέλαβε την έρευνα για τη φωτιά
Συνεργεία της ΑΒΑΞ αντλούν λασπόνερα - Σύνδεση με έργα γραμμής 4 του μετρό
Δυνάμεις τις Πυροσβεστικής στο σημείο
Μέσα στη χρονιά θα εφαρμοστεί και απαγόρευση των κινητών στα σχολεία, ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.