- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακινητοποιημένα και σήμερα Παρασκευή όλων των ειδών τα καράβια σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), εξαιτίας της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση με βάση το Μνημόνιο 3.
Η απεργία είχε ξεκινήσει στις 6 το πρωί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και θα λήξει αύριο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, πάλι στις 6 το πρωί.
Πέρα από τη συνολική αντίθεση στο ασφαλιστικό, η ΠΝΟ ζητάει να παραμείνει ανεξάρτητο το ΝΑΤ, το ταμείο των ναυτικών. Τα 14 ναυτικά σωματεία που συναποτελούν την ΠΝΟ προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, όταν θα κατατεθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Εντοπίστηκε στην πρασιά ξενοδοχείου
Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Μικρότερη αναμονή για τους επιβάτες
Τι έγινε στις προηγούμενες δικασίμους
Μέχρι πότε ισχύει αυτό το ωράριο
Αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Μποφόρ σε Κρήτη και Δωδεκάνησα
«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»
Παραμένουν στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Τραπεζίτσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.