- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έφοδος και ζημίες στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου
Μέλος της επιτροπής σοφών για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού
Άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου, ο οποίος ληταν εκ των μελών της επιτροπής σοφών για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος.
Οι άγνωστοι εισέβαλλαν στο γραφείο στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Χ. Τρικούπη και Ναυαρίνου, το μεσημέρι και προκάλεσαν φθορές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, πέταξαν φέιγ βολάν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Μπούρλος μπήκε στο στόχαστρο, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο Μνημόνιο. Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπούρλος διαφώνησε με το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο
Όσα ζήσαμε στο Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens στο ΟΑΚΑ
Αναβαθμίστηκε το έκτακτο της ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου
24ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματείων και 3ωρη στάση εργασίας από τους λιμενεργάτες
Σε αυξημένη επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μόνο από την αριστερή λωρίδα τα αυτοκίνητα
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς
«Ζητήσαμε να αναβαθμιστεί η κατηγορία», λέει ο γιατρός
Πού θα έχει συγκεντρώσεις και τι ώρα ξεκινούν οι διαμαρτυρίες
Τέσσερις συλλήψεις από τις Αρχές
Δείτε το νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.