Ελλαδα

Ο πιο hot καταζητούμενος είναι Έλληνας. Τζέρεμι Μικς φάε τη σκόνη του

Είναι 30 ετών, από την Πάτρα και κατηγορείται για αρπαγή 32χρονης και κλοπές

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
124392-279101.jpg

Πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν η αστυνομία των ΗΠΑ δημοσίευσε τις φωτογραφίες του συλληφθέντος Τζέρεμι Μικς, οι γυναίκες ανά την Υφήλιο έπαθαν αμόκ με την ομορφιά του. Πριν από λίγες ημέρες, απελευθερώθηκε και ήδη έχει υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, έχοντας πλέον μπροστά του ανοικτό όλον τον νόμιμο δρόμο για μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας.

image

Σήμερα, η ελληνική αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 30χρονου Κότσα Ανδρέα.

Ο 30χρονος, γιος του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας Κότσα, γεννήθηκε το 1986 στην Πάτρα, αλλά η πορεία του στην Αθήνα πήρε άλλη τροπή. Από τις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και συνελήφθη ένας εκ των συνεργών του, έχει εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης για αρπαγή 32χρονης γυναίκας από τον Άγιο Δομίνικο και για κλοπές.

image

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούλιο, ο Κότσας μαζί με ακόμη τρεις άνδρες απήγαγαν από την πλατεία Μεταξουργείου την 32χρονη, την οποία οδήγησαν αρχικά σε διαμέρισμα της περιοχής και στη συνέχεια σε ισόγειο χώρο γκαράζ στην Αγία Παρασκευή. Μετά, ζήτησαν λύτρα από συγγενή της, προκειμένου να την απελευθερώσουν, ενώ λίγη αργότερα εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Στις 23 Φεβρουαρίου, η αστυνομία πραγματοποίησε κατ' οίκον έρευνα στο σπίτι του συνεργού του Κότσα, του συλληφθέντος Παύλου Καπάσσα, όπου και ανακάλυψαν ότι το γκαράζ του χρησιμοποιείτο ως χώρος φύλαξης-αποσυναρμολόγησης κλεμμένων μοτοσυκλετών καθώς και ως χώρος κράτησης της απαχθείσας.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές κατ' εξακολούθηση, της αρπαγής και της παράνομης οπλοκατοχής.

Αν και ο 30χρονος θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τα masculine χαρακτηριστικά του, τη γυμνασμένη του κορμοστασιά και το καλοσχηματισμένο πρόσωπό του. Λίγο το μούσι να πάρει και είναι έτοιμος για τις πασαρέλες.

image

Μάλλον, ο Τζέρεμι Μικς βρήκε τον Έλληνα αντίπαλό του… Τώρα δεν μένει παρά να τον βρει και η Ελληνική Αστυνομία. Όσοι και όσες γνωρίζετε κάτι δεν έχετε παρά να καλέσετε την Άμεση Δράση. Κορίτσια, μην σας ξεγελά το όμορφο προσωπείο, δείξτε χαρακτήρα και πράξτε τα νόμιμα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ