Ελλαδα

Τραγωδία στα Φάρσαλα: Τρένο διαμέλισε 62χρονο

Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας δεν αντιλήφθηκε τίποτα και συνέχισε το ταξίδι

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120938-270784.jpg

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης ένας 62χρονος που διαμελίστηκε από τρένο κοντά στον Σταυρό Φαρσάλων. Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, δεν αντιλήφθηκε ότι παρέσυρε τον άτυχο άνδρα και συνέχισε το ταξίδι. Αργότερα, μηχανοδηγός από άλλη αμαξοστοιχία παρατήρησε ότι πάνω στις γραμμές του τρένου υπήρχαν ρούχα και αίμα.

Στη συνέχεια οι αρχές ενημερώθηκαν και έφθασαν επί τόπου αστυνομικοί, καθώς και το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας ενημερώθηκε για υο συμβάν και παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Φαρσάλων.


Φωτογραφία (αρχείο): ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας
Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας

«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY