- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πυρά Τραμπ κατά Μπρους Σπρίνγκστιν: Υπερτιμημένες και χάλια οι συναυλίες του - Κρατήστε τα χρήματά σας
Προσωπική επίθεση στον τραγουδιστή, με τον οποίο έχει εδώ και χρόνια δημόσια αντιπαράθεση
Η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών δεν είναι καινούρια, καθώς μετρά τουλάχιστον από το 2016, με αλλεπάλληλες δημόσιες αιχμές και επιθέσεις εκατέρωθεν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά του Μπρους Σπρίνγκστιν, μετά από επικριτικά σχόλια του θρυλικού μουσικού σε βάρος του.
Ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε μάλιστα τους υποστηρικτές του κινήματος MAGA να μποϊκοτάρουν τις συναυλίες του Σπρίνγκστιν, χαρακτηρίζοντάς τες υπερτιμημένες και τον ίδιο «καλλιτεχνικά ξεπερασμένο».
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social την Πέμπτη (02.04.2026) το πρωί, ο Τραμπ δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο επιτίθεται προσωπικά στον τραγουδιστή, με τον οποίο έχει εδω και χρόνια δημόσια αντιπαράθεση.
«Κακός και πολύ βαρετός τραγουδιστής, ο Μπρους Σπρίνγκστιν, που μοιάζει με αποξηραμένο δαμάσκηνο και φαίνεται να έχει υποφέρει από τις επεμβάσεις ενός πολύ κακού πλαστικού χειρουργού, πάσχει εδώ και καιρό από μια ανίατη μορφή “συνδρόμου Τραμπ”», έγραψε χαρακτηριστικά.
Συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας πως «είναι ένας απόλυτος χαμένος που εκτοξεύει μίσος κατά ενός προέδρου που κέρδισε με σαρωτική νίκη», ενώ κάλεσε τους υποστηρικτές του: «Το MAGA πρέπει να μποϊκοτάρει τις υπερτιμημένες συναυλίες του, που είναι απαράδεκτες. Κρατήστε τα χρήματά σας».
Το ξέσπασμα του Μπρους Σπρίνγκστιν σε συναυλία στη Μινεάπολη
Στην εναρκτήρια βραδιά της περιοδείας του «Land of Hope and Dreams» στη Μινεάπολη, ο τραγουδιστής Μπρους Σπρίνγκστιν ξέσπασε εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Ζούμε σε πολύ σκοτεινούς καιρούς», άρχισε. «Οι αμερικανικές αξίες μας που μας στήριξαν για 250 χρόνια αμφισβητούνται όσο ποτέ άλλοτε. Οι ζωές των νέων ανδρών και γυναικών μας κινδυνεύουν σε έναν αντισυνταγματικό και παράνομο πόλεμο.
Αυτό συμβαίνει τώρα.
Υπάρχουν μετανάστες που κρατούνται σε κέντρα κράτησης σε όλη τη χώρα και απελαύνονται χωρίς νόμιμες διαδικασίες σε ξένες χώρες και ξένα γκούλαγκ.
Εγκαταλείπουμε το ΝΑΤΟ και την παγκόσμια τάξη πραγμάτων που μας κράτησε ασφαλείς και σε παγκόσμια ειρήνη για 80 χρόνια. Απειλούμε τους γείτονες και τους συμμάχους μας με ληστρική προσάρτηση των εδαφών τους.
Στα μουσεία μας δίνεται εντολή να “ξεπλύνουν” την αμερικανική ιστορία από δυσάρεστα γεγονότα, όπως η πλήρης ιστορία της βιαιότητας της δουλείας. Θέλετε να μιλήσουμε για ευαίσθητους (“snowflakes”); Έχουμε έναν πρόεδρο που δεν αντέχει την αλήθεια.
Αυτός ο Λευκός Οίκος καταστρέφει το αμερικανικό ιδεώδες και τη φήμη μας σε όλο τον κόσμο. Για πολλούς δεν είμαστε πλέον ο υπερασπιστής της δημοκρατίας, αλλά ένα απερίσκεπτο, απρόβλεπτο και ληστρικό κράτος-ταραξίας. Αυτή είναι η κληρονομιά αυτής της κυβέρνησης.
Η ειλικρίνεια, η τιμή, η ταπεινότητα, η συμπόνια, η ηθική και η ευπρέπεια. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν πια σημασία. Έχουν. Είναι η καρδιά του είδους της χώρας που θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Αυτή η αμερικανική τραγωδία μπορεί να σταματήσει μόνο από τον αμερικανικό λαό. Είστε μαζί μας;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση θεωρήθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης
Tην ώρα που οργανώσεις προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορικοί εκφράζουν ανησυχίες
Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ ζήτησαν αναβολή - Η Ουάσινγκτον διατηρεί στρατιωτική ετοιμότητα
Tεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη
Λίγα λεπτά πριν είχε συμμετάσχει σε επίδειξη μπροστά στον βασιλιά Κάρολο
Λίγες ώρες πριν εμφανιστεί σε εκδήλωση με θέμα την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο
Σοκάρει το βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνει επιβάτες να αγνοούν τον άνδρα που πάλευε για τη ζωή του
Μια ιστορία που θύμισε έντονα το τηλεοπτικό «Succession»
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσαν οι αρχές για τον εντοπισμό του δράστη
Το μυστήριο της επιβίωσης του γυαλιού σε βάθος 3.800 μέτρων
Η συζήτηση έχει περάσει και στις αεροπορικές μετακινήσεις
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
Οι οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας, άξιες επιδοκιμασίας από τη Γερμανία, αναφέρεται στο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας
Tο πρόστιμο των 500 ευρώ που του επιβλήθηκε θεωρήθηκε άκρως «επιεικές» από τους Ιταλούς
Μια διαδικασία που θα λάμβανε χώρα 65 χρόνια μετά τα γεγονότα
Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα
Eν μέσω έντονης βροχόπτωσης
Αντί γυμναστικής τραβούσαν συνεχώς βίντεο
Διαθέτει αποκλειστικά γυναικείο προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων ναυαγοσωστών
Οι αρχές και οι θαλάσσιοι βιολόγοι αναζητούν την προέλευση των αντικειμένων που έχουν γεμίσει τις παραλίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.