- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Υπόθεση Έπσταϊν: Έρχεται η σειρά της Σάρα Φέργκιουσον με τον πρίγκιπα Άντριου;
H γνωστή ευρέως ως «Φέργκι» παντρεύτηκε Άντριου το 1986 και χώρισε στα 90s
Σάρα Φέργκιουσον στο επίκεντρο: Πώς οι δεσμοί με τον Έπσταϊν πλήττουν τη φήμη της
Η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του Άντριου Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς επανέρχονται στο φως στοιχεία για τη σχέση της με τον καταδικασμένο χρηματοδότη Τζέφρι Έπσταϊν, εν μέσω της ευρύτερης κρίσης που αντιμετωπίζει η βρετανική βασιλική οικογένεια.
Η Φέργκιουσον — γνωστή ευρέως ως «Φέργκι» — παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Άντριου το 1986 και απέκτησαν δύο κόρες, τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία. Παρά τον χωρισμό τους στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το διαζύγιο λίγα χρόνια αργότερα, οι δυο τους διατήρησαν στενή σχέση και ζούσαν για μεγάλο διάστημα στο ίδιο ακίνητο στο Γουίνδσορ.
Έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα φέρεται να δείχνουν ότι η Φέργκιουσον διατηρούσε επικοινωνία με τον Έπσταϊν και σε ορισμένες περιπτώσεις ζητούσε υποστήριξη, ακόμη και οικονομική. Αναφορές κάνουν λόγο και για επισκέψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την αποφυλάκισή του το 2009, γεγονός που ενίσχυσε την κριτική προς το πρόσωπό της.
Το τελευταίο διάστημα η δημόσια παρουσία της έχει περιοριστεί αισθητά, ενώ φιλανθρωπικοί οργανισμοί έχουν αποστασιοποιηθεί από συνεργασίες μαζί της μετά τις αποκαλύψεις. Εκπρόσωποί της δεν σχολίασαν άμεσα τις νέες πληροφορίες.
Η προσωπική και δημόσια πορεία της Σάρα Φέργκιουσον έχει σημαδευτεί και στο παρελθόν από σκάνδαλα — από οικονομικές δυσκολίες και έντονη δημοσιότητα μέχρι περιστατικά που προκάλεσαν επικρίσεις στον βρετανικό Τύπο. Παράλληλα, έχει επιχειρήσει να επαναπροσδιορίσει την εικόνα της μέσω συγγραφικής δραστηριότητας, τηλεοπτικών εμφανίσεων και φιλανθρωπικών δράσεων.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο κόπος ανταμείφθηκε με το ασημένιο μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες
Ο Μασούντ Πεζεσκιάν κάλεσε σε διεθνή συνεργασία για ειρήνη - Αποχώρησε η αμερικανική αντιπροσωπεία
Σκληρή κριτική από τους Σοσιαλδημοκράτες
Δημοσκοπικό αδιέξοδο για το CDU, με την AfD να παγιώνει το προβάδισμά της
Η δημόσια τηλεόραση NPO παίρνει τη σκυτάλη μετά την αποχώρηση του Avrotros
Η παρέμβασή του έγινε πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας
Ένα χάσμα μεγαλύτερο του ενός αιώνα
Η γυναίκα αρνείται τις καταγγελίες, ενώ οι φίλοι της υποστηρίζουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της προσπάθησε να την παγιδεύσει
Το δικαστήριο διέταξε την κατάσχεση της συλλογής του
Η υπόθεση εξελίχθηκε σε νέο σημείο έντασης γύρω από τη στεγαστική κρίση στην Ισπανία
Βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι οι δύο πιλότοι εκτινάχθηκαν πριν από την πτώση
Επί τάπητος εμπόριο, AI και γεωπολιτικές διαφορές
«Έπρεπε να είχα διακόψει κάθε επαφή μαζί του νωρίτερα», δήλωσε ο νορβηγός διπλωμάτης
Δραματικές αποκαλύψεις του ΟΗΕ για τις συνθήκες διαβίωσης και την έμφυλη βία
Το τμήμα του Κολοσσαίου στο οποίο έχασε την ζωή του ο 22χρονος, σήμερα παρέμεινε κλειστό
Φέρεται να του πέταξαν μια πέτρα
Τι είπε για το τετ α τετ με Τραμπ
Οι δύο οικογένειες διατηρούν στενές σχέσεις εδώ και χρόνια
Το υπουργείο Δικαιοσύνης κατηγορεί CNN, MSNOW και Politico ότι «δημοσίευσαν ευαίσθητες ή διαβαθμισμένες πληροφορίες»
Η «πύρινη» ομιλία του Γάλλου προέδρου από το βήμα του ΟΗΕ και η αντίδραση του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.