- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τζέι Ντι Βανς: Φώναζε στη σύζυγό του δημοσίως; Η απάντησή του
Τι συμβαίνει με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του, Ούσα;
Νέα φημολογία γύρω από τον γάμο του Τζέι Ντι Βανς
Μια φωτογραφία του Τζέι Ντι Βανς, όπου φαίνεται να φωνάζει στη σύζυγό του, Ούσα και ενώ βρίσκονται μέσα σε εστιατόριο εξόργισε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος προχώρησε σε οργισμένη απάντηση για το τι πραγματικά συνέβη.
Και μπορεί η φωτογραφία του Βανς να έχει ήδη γίνει viral, εκείνος, ωστόσο, φαίνεται να υπονοεί ότι πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ και απαντά ότι δεν είναι εκείνος.
Στην εν λόγω εικόνα, ο Βανς μοιάζει να φορά ένα λευκό t-shirt, δείχνει συνοφρυωμένος και εν μέσω μίας μάλλον φορτισμένης συζήτησης με τη σύζυγό του. Είναι, όμως, ο Βανς και η Ούσα αυτοί οι δύο; Η γυναίκα με τα σκούρα μαλλιά και τα χέρια της στο κεφάλι της θα μπορούσε να είναι η δυναμική σύζυγος του αμερικανού αντιπροέδρου;
Ο Βανς απάντησε για το τι συνέβαινε με αυτή τη φωτογραφία, όμως, κάπως δεν ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα.
«Πάντα φοράω t-shirt όταν είναι να τσακωθώ με τη γυναίκα μου και μάλιστα δημοσίως και δυνατά», απάντησε με ειρωνία ο Βανς, όμως, η ζημιά είχε ήδη γίνει.
I always wear an undershirt when I go out in public to have a fight loudly with my wife. https://t.co/LUivOsVv2u
— JD Vance (@JDVance) December 9, 2025
«Νομίζω ότι κάπως το διασκεδάζουμε», ανέφερε στο NBC News και συνέχισε: «Όπως σε κάθε πράγμα στη ζωή, παίρνεις τα καλά μαζί με τα άσχημα. Αποδέχεσαι ότι υπάρχουν κάποιες θυσίες αλλά και πολύ όμορφα πράγματα που έρχονται μαζί τους. Όμως ο γάμος μας είναι τόσο δυνατός όσο ποτέ, και πιστεύω ότι η Ούσα έχει πραγματικά προσαρμοστεί σε αυτό. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς έχει εξελιχθεί και αναπτυχθεί σε αυτόν τον νέο ρόλο».
Τα σχόλια επικριτών και πολιτικών αντιπάλων του Βανς
Ωστόσο, αυτή η τοποθέτηση δεν έβαλε φρένο στα σχόλια των επικριτών του στενού συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ που παρατήρησαν ότι η εικόνα υπονοεί προβλήματα στο ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο πάνω από δέκα χρόνια και έχει τρία παιδιά.
«Φαίνεται πως τα πράγματα δεν πάνε καλά στη Ρεπουμπλικανιστάν», σχολίασε κάποιος στο Facebook. «Η Ούσα είναι φιλελεύθερη. Πάντα ήταν. Φαίνεται ότι είχαν έναν καβγά τόσο δυνατά που σώπασε το εστιατόριο. Αλήθεια, γιατί φοράει t-shirt;»
Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί σε μήνες φημολογίας γύρω από το ζευγάρι, μετά την αγκαλιά που μοιράστηκε ο Βανς με την Έρικα Κερκ, χήρα του ιδρυτή τουTurning Point USA, Τσάρλι Κερκ, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο.
Η μητέρα δύο παιδιών μίλησε για ομοιότητες ανάμεσα στον αείμνηστο σύζυγό της και τον αντιπρόεδρο, καθώς ανακοίνωσε ότι το νεανικό συντηρητικό κίνημα, στο οποίο πλέον είναι CEO, θα στηρίξει τον Βανς σε μια πιθανή υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2028.
Εκπρόσωπος της Δεύτερης Κυρίας είχε δηλώσει τότε ότι είναι απασχολημένη με το να είναι μητέρα και να φροντίζει το σπίτι, κάτι που περιλαμβάνει «πολλά πιάτα» και «πολλά πλυντήρια», γεγονός που σημαίνει ότι «μερικές φορές ξεχνάει τα δαχτυλίδια της».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.