- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ούσα Βανς: Ποια είναι η 38χρονη υποψήφια Δεύτερη Κυρία των ΗΠΑ
Ο Τζέι Ντι Βανς δηλώνει «ταπεινός» μπροστά στο εκπληκτικό βιογραφικό της
Ούσα Βανς: Ποια είναι η σύζυγος του Τζέι Ντι Βανς - Η δικηγόρος ινδικής καταγωγής προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να γίνει η «δεύτερη κυρία» της χώρας
Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Τζέι Ντι Βανς θα είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, οι προβολείς έπεσαν πάνω στην σύζυγό του, την Ούσα Βανς. Σε ηλικία 38 ετών η δικηγόρος αυτή με το εντυπωσιακό βιογραφικό, κόρη Ινδών μεταναστών, ενδέχεται να γίνει η «δεύτερη κυρία» των ΗΠΑ.
Η Ούσα Βανς γνώρισε τον Τζ. Ντ. Βανς στο πανεπιστήμιο του Γέιλ, παντρεύτηκαν το 2014 και πλέον έχουν μαζί τρία παιδιά.
«Η Ούσα με κάνει ξεκάθαρα να επανέρχομαι στη γη και, αν συμπεριφέρομαι με τρόπο λίγο αλαζονικό, αν νιώθω υπερβολικά περήφανος για τον εαυτό μου, χρειάζεται απλώς να θυμηθώ ότι είναι πολύ πιο ταλαντούχα από εμένα», είχε δηλώσει το 2020 ο Τζ. Ντ. Βανς.
«Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν σε ποιο βαθμό είναι εξαιρετική», πρόσθεσε ο ίδιος, εξαίροντας κυρίως το συνθετικό της πνεύμα και την ικανότητά της να καταβροχθίζει βιβλία.
Ούσα Βανς: «Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορεί κανείς να είναι έτοιμος να τον εξετάζουν με το μικροσκόπιο»
Εκτός από το Γέιλ η Ούσα Βανς, το πατρικό της οποίας είναι Τσιλουκούρι, είναι διπλωματούχος και του Κέμπριτζ. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο πλευρό δύο συντηρητικών δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου: αρχικά του Μπρετ Κάβανο, προτού αυτός διοριστεί στο Δικαστήριο, και τώρα στο πλευρό του νυν προέδρου του σώματος Τζον Ρόμπερτς.
Εξάλλου, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Ούσα Βανς ήταν ψηφοφόρος του Δημοκρατικού κόμματος προτού ενταχθεί στους Ρεπουμπλικάνους.
Η Ούσα μεγάλωσε σε προάστιο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια από μητέρα μικροβιολόγο και πατέρα μηχανικό.
Οι γονείς της είναι πιστοί ινδουιστές και η ίδια «δεν είναι χριστιανή», όπως ανέφερε ο σύζυγός της σε κοινή τους συνέντευξη στο Fox News. Μάλιστα όταν παντρεύτηκαν έκαναν δύο τελετές, μία χριστιανική και μία ινδουιστική. Μια όχι αμελητέα λεπτομέρεια, την ώρα που μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του Τραμπ δηλώνουν ένθερμοι χριστιανοί.
Trump has picked Senator J.D. Vance as his Vice President pick.
— The Poll Lady (@ThePollLady) July 15, 2024
Meet Vance’s hindu wifey Usha Chilukuri. pic.twitter.com/kTEvF3BGHq
Κι αν η επιλογή του ζευγαριού προσφέρει αέρα νεότητας και διαφορετικότητας στην προεδρική υποψηφιότητα του Ρεπουμπλικάνου, δεν άργησαν να εμφανιστούν πικρόχολα ή ακόμη και ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή και τη θρησκεία της Ούσα Βανς από προσωπικότητες της άκρας δεξιάς ή απλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ίδιος ο Τζ. Ντ. Βανς δήλωσε ότι στράφηκε στον καθολικισμό πριν μερικά χρόνια και βαπτίστηκε. «Η Ούσα με στήριξε πολύ» σε αυτή τη φάση της ζωής μου, πρόσθεσε.
Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους; «Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία απλώς συμφωνούμε», εξήγησε η Ούσα. «Επικοινωνούμε πολύ».
Χαμογελαστή και κρατώντας το χέρι του συζύγου της στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος τη Δευτέρα, η Ούσα δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται από την προοπτική να γίνει «δεύτερη κυρία».
«Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορεί κανείς να είναι έτοιμος να τον εξετάζουν με το μικροσκόπιο», όπως συμβαίνει με τις συζύγους των αντιπροέδρων, σχολίασε.
«Δεν ανυπομονώ να αλλάξω οτιδήποτε στη ζωή μας (…) αλλά πιστεύω στον Τζ. Ντ. και τον αγαπώ πραγματικά. Οπότε θα δούμε τι θα γίνει με τη ζωή μας. Είμαστε ανοικτοί», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τη Δευτέρα έχουν συλληφθεί περίπου 5.000 άνθρωποι
Χιλιάδες βίντεο με γυναίκες χωρίς τη συγκατάθεσή τους
Από 100 ευρώ και πάνω η βόλτα
Σε τροχιά εξέγερσης τα σχολεία - ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Bρίσκεται πλέον στο επίκεντρο δικαστικής διαμάχης με φόντο την κληρονομιά
Οι Φιλελεύθεροι ζητούν στοιχεία για τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους ιδιοκτήτες της ομάδας
Συναγερμός μετά τον εντοπισμό ύποπτου μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη Λευκορωσία
Νοσηλεύεται στο Τενεσί - Παγώνουν οι εκτελέσεις και ξεκινά έρευνα
Πολιτικοί τριγμοί για την κυβέρνηση Σάντσεθ - Στους δρόμους οι ενοικιαστές
Απολύθηκε ένας από τους 7 κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό
Ο Ουκρανός πρόεδρος κατηγορεί τη Ρωσία ότι κλιμακώνει τις επιθέσεις σε όλη τη χώρα
Τι σημαίνει για τις τιμές
Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί στις 18 Δεκεμβρίου
Ενόψει των εκλογών της 27ης Οκτωβρίου
Η Ένωση Ενοικιαστών δηλώνει ότι θα προχωρήσει κανονικά στις μαζικές κινητοποιήσεις του Σαββάτου
Η Σιμπέλ Σαβέλα επρόκειτο το βράδυ της Τρίτης να παραδώσει τη μικρή Βίβιαν στον πρώην σύζυγό της
Αξιωματούχος χαρακτήρισε τα τηλεοπτικά δίκτυα «επιδεικτικά και ανέντιμα»
Δακρυγόνα στο Στρασβούργο, πυροτεχνήματα κατά αστυνομικών στη Μασσαλία και πυρπολημένοι κάδοι στη Ρεν
Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αντιδρούν στους κινδύνους που εγκυμονεί η νέα τεχνολογία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.