- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γυναίκα κατασπαράχθηκε από ελάφι που είχε σώσει και φρόντιζε επί 12 χρόνια
Τραγωδία στο Οχάιο - Υπέκυψε στα τραύματά της μέσα στον περίβολο των ζώων
Γυναίκα στο Οχάιο πέθανε μετά από επίθεση ελαφιού που είχε διασώσει και φρόντιζε - Η κόρη της ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν το πρώτο ελάφι που είχε σώσει.
Μια σοκαριστική τραγωδία συγκλόνισε την κοινότητα του Στιούαρτσβιλ στο Οχάιο, όπου η 64χρονη Τζόντι Πρόγκερ βρέθηκε κατασπαραγμένη από ένα ελάφι που η ίδια είχε σώσει και φρόντιζε επί χρόνια.
Η γυναίκα είχε αφιερώσει τη ζωή της στη διάσωση ορφανών ελαφιών, ξεκινώντας πριν από 12 χρόνια όταν βρήκε ένα μικρό ελαφάκι του οποίου η μητέρα είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Το ονόμασε Γουίζερ και το μεγάλωσε σαν να ήταν το «σκυλί της οικογένειας».
Με τον καιρό, η Πρόγκερ φιλοξενούσε έως και πέντε ελάφια – αρσενικά και θηλυκά – με σχετική άδεια φροντίδας από τις αρχές του Οχάιο.
Στις 15 Νοεμβρίου, η κόρη της, Τζένιφερ Μπράιαν, ανησύχησε όταν δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί της και πήγε στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της. Εκεί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα εξαγριωμένο ελάφι που τους εμπόδιζε να φτάσουν στη μητέρα της, η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα στον περιφραγμένο χώρο των ζώων.
Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, ενώ ο σερίφης Τζέιμς Ζουζάκ δήλωσε ότι μέλη της οικογένειας προσπάθησαν να απομακρύνουν το ζώο πριν από την άφιξη της αστυνομίας. Τελικά, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να θανατώσουν το ελάφι για να διασφαλίσουν την ασφάλεια όλων. Παρά τις προσπάθειες, η Πρόγκερ διαπιστώθηκε νεκρή.
Η οικογένεια, συντετριμμένη, διευκρίνισε τις πρώτες ημέρες μετά το περιστατικό ότι ο Γουίζερ δεν ήταν το ζώο που επιτέθηκε στη μητέρα τους. Η Τζένιφερ τόνισε ότι ο Γουίζερ είχε στειρωθεί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κρατικών αρχών, και ότι η μητέρα της γνώριζε πάντα τους κινδύνους που συνεπάγεται η φροντίδα άγριων ζώων.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της Τζόντι νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από εργατικό ατύχημα την ημέρα της επίθεσης, περιγράφοντας τη συγκλονιστική στιγμή που χρειάστηκε να του ανακοινώσει τον θάνατο της γυναίκας του.
Οι αρχές διεξάγουν πλέον έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού, ενώ η οικογένεια ζητά σεβασμό και χώρο για να θρηνήσει την απώλειά της.
(Με πληροφορίες Ladbible)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γονείς ζήτησαν την απαγόρευσή του από σχολικές βιβλιοθήκες
«Μικροπράγματα» οι καταγγελίες, λέει η υπεράσπιση
Καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Harry σε Σικελία και Καλαβρία, εκτεταμένες ζημιές από την κακοκαιρία στον ιταλικό Νότο
Αγωγή 5 δισ. δολαρίων κατά της μεγαλύτερης αμερικανικής τράπεζας
Σε ορισμένες περιπτώσεις φέρεται να ζήτησε ακόμη και θέση στο πιλοτήριο
Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η σύλληψη του μικρού Λίαμ και του πατέρα του
Αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης από τη φυλακή
Ο τραγικός απολογισμός αυξάνεται μετά τον εντοπισμό δύο ακόμη θυμάτων στο σημείο της σύγκρουσης
Γαλλική ναυτική επιχείρηση στη Μεσόγειο κατά δεξαμενόπλοιου υπό κυρώσεις, με στήριξη συμμάχων
«Έχουμε όλα τα ατού», προειδοποιεί από το Νταβός - Μεγάλα ευρωπαϊκά ταμεία αποσύρουν ήδη τα κεφάλαιά τους από τις ΗΠΑ
Στο τραπέζι το ζήτημα της Γροιλανδίας, οι εμπορικές απειλές Τραμπ και το αμφιλεγόμενο «Συμβούλιο για την Ειρήνη»
Η κρίση ανέδειξε ένα βαθύτερο πρόβλημα για το ευρωπαϊκό αντισυστημικό κίνημα
Ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου, Τζάρεντ Κούσνερ, παρουσίασε ένα σχέδιο ανοικοδόμησης της Γάζας
Η «Top Gun» εμφάνιση στο Νταβός προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον και «έριξε» την ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας
Σκληρή επίθεση του Ουκρανού προέδρου στην ευρωπαϊκή αδράνεια από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
Yποστηρίζει ότι η βύθιση οφείλεται σε αμέλεια και ανικανότητα του πληρώματος
Έντονη κριτική για τη δημιουργία ζωνών αποκλειστικά για ενήλικες στις premium θέσεις των τρένων TGV
Συγκίνηση μέσα στο εθνικό πένθος
Συντονισμός με ΗΠΑ, επιφυλάξεις Δανίας και συζητήσεις για νέες ρυθμίσεις ασφάλειας στην Αρκτική
Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης μετά τις δηλώσεις Τραμπ και το πλαίσιο συμφωνίας με το ΝΑΤΟ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.