- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πλήγμα για την επιστροφή του Τζίμι Κίμελ: Θυγατρική του ABC αρνείται να προβάλει την εκπομπή του
Ο όμιλος Σίνκλερ μπλοκάρει το Jimmy Kimmel Live! παρά την απόφαση της Ντίσνεϊ για επαναφορά
Τζίμι Κίμελ: Η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε την επιστροφή του Jimmy Kimmel Live!, όμως η Σίνκλερ συνεχίζει την αναστολή απαιτώντας συγγνώμη και δεσμεύσεις.
Η επιστροφή της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ φαίνεται να σκοντάφτει, καθώς δεκάδες τοπικά κανάλια της ABC αρνήθηκαν να προβάλλουν το πρόγραμμα.
Η εκπομπή του Τζίμι Κίμελ βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ και στην αντίδραση των συντηρητικών, με αναφορά και στον Ντόναλντ Τραμπ. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, οδηγώντας την ABC στην απόφαση να αναστείλει «επ’ αόριστον» την εκπομπή.
Λιγότερο από μία εβδομάδα αργότερα, η μητρική εταιρεία Ντίσνεϊ ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα Jimmy Kimmel Live! θα επέστρεφε στον αέρα. «Μετά από ουσιαστικές συζητήσεις με τον Τζίμι, αποφασίσαμε να επιστρέψει η εκπομπή την Τρίτη», ανέφερε σε δήλωσή της στις 22 Σεπτεμβρίου.
Ωστόσο, η εταιρεία Σίνκλερ, η οποία κατέχει δεκάδες τοπικούς σταθμούς που μεταδίδουν το Jimmy Kimmel Live!, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την προληπτική αναστολή. Αυτό σημαίνει ότι σε σχεδόν 40 μεγάλες τηλεοπτικές αγορές των ΗΠΑ, η εκπομπή θα αντικατασταθεί από τοπικά προγράμματα ειδήσεων.
Η Σίνκλερ ξεκαθάρισε ότι δεν θα επαναφέρει την εκπομπή εάν δεν υπάρξουν επίσημες διαβουλεύσεις με την ABC «για τη δέσμευση του δικτύου σε επαγγελματισμό και λογοδοσία». Παράλληλα, ζήτησε από τον Κίμελ να ζητήσει «άμεση συγγνώμη από την οικογένεια Κερκ» και να κάνει «ουσιαστική προσωπική δωρεά» προς την οικογένεια και την οργάνωση Turning Point USA.
«Ανεξάρτητα από τα σχέδια της ABC, η Σίνκλερ δεν προτίθεται να επιστρέψει το Jimmy Kimmel Live! στον αέρα, έως ότου διασφαλιστεί ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για να τηρηθούν τα πρότυπα που αναμένονται από μια εθνική τηλεοπτική πλατφόρμα», τόνισε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
(Με πληροφορίες Unilad)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.