- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ουίλιαμ και Χάρι δεν θα τα ξαναβρούν ποτέ: Η αποκάλυψη του πραγματικού λόγου
Οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες παραμένουν τεταμένες
Ουίλιαμ και Χάρι δεν θα τα ξαναβρούν ποτέ: Η αποκάλυψη του πραγματικού λόγου
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παραμένει «απρόθυμος» να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι, και σύμφωνα με βασιλικούς σχολιαστές, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να αποτελεί βασικό εμπόδιο. Όπως δήλωσε η αναλύτρια Χίλαρι Φόρντουιτς στο Fox News, το παλάτι δεν εμπιστεύεται την δούκισσα του Σάσεξ, φοβούμενο ότι ιδιωτικές συνομιλίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν δημόσια ή για εμπορικούς σκοπούς.
Η Φόρντουιτς ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν δεν δείχνει αίσθηση καθήκοντος απέναντι στη βρετανική κοινωνία ή στο θεσμό της μοναρχίας. Παράλληλα, η Ίνγκριντ Σιούαρντ από το Majesty Magazine χαρακτήρισε τη Μαρκλ «το αγκάθι» στη σχέση των δύο πριγκίπων, υποστηρίζοντας ότι ευθύνεται και για τη συναισθηματική απόσταση ανάμεσα στον Χάρι και τον βασιλιά Κάρολο.
Οι ίδιες πηγές επικρίνουν τη Μέγκαν και για τη σχέση της με τη δική της οικογένεια, υπενθυμίζοντας ότι τα παιδιά της, Άρτσι και Λίλιμπετ, δεν έχουν γνωρίσει ποτέ τον παππού τους, Τόμας Μαρκλ. Σύμφωνα με τους επικριτές της, η απόστασή της τόσο από την οικογένεια του Χάρι όσο και από τη δική της έχει αφήσει «αρνητικό αποτύπωμα» στην εικόνα της.
Παρά τις εντάσεις, ο Χάρι φέρεται να έκανε προσπάθεια προσέγγισης τον προηγούμενο μήνα, κοινοποιώντας το επίσημο πρόγραμμά του στο παλάτι για να αποφευχθούν «δημόσιες συγκρούσεις». Ο ίδιος έχει δηλώσει στο BBC πως επιθυμεί συμφιλίωση, αν και παραδέχεται πως υπάρχουν διαφορές «που ίσως να μη συγχωρηθούν ποτέ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για «πολιτική καταστροφή», έκανε λόγο ο κυβερνήτης της Φλόριντα
«Όλοι γνωρίζουν γιατί χάσαμε» - Πληθαίνουν τα ερωτήματα για το πολιτικό μέλλον του Αμερικανού προέδρου
Τα όπλα που έχει στα χέρια του
Πού κρίθηκε η Γερουσία, η ψήφος αποδοκιμασίας και τι αλλάζει στο Κογκρέσο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Απαρχαιωμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, επανειλημμένες διαρροές και υψηλά επίπεδα αμίαντου
Πρόστιμα από 1.000 έως 5.000 δολάρια
Τι μπορούν να κάνουν οι Δημοκρατικοί
Οι επενδυτές προσδοκούν λιγότερες πολιτικές ανατροπές, αλλά βλέπουν αυστηρότερο έλεγχο στην τεχνητή νοημοσύνη
Ο Πάπας έχει ήδη παραθέσει στίχους του σε πρόλογο βιβλίου
Ο 67χρονος άνδρας αρνήθηκε αρχικά να παραδώσει τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου
Ο Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί πως η απόφασή του για το Ιράν ήταν η σωστή
Οι πιθανές επιπτώσεις στις σχέσεις της Ουάσιγκτον με τρεις κρίσιμες περιοχές του πλανήτη
Η άλλοτε προνομιακή σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο κινδυνεύει να γίνει εκλογικό βάρος
20 ετών και 2 μηνών ήταν την Κυριακή ο Αντρέα Κίμι Αντονέλι, όταν έγινε ο νεαρότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της F1.
Υποψίες για οργανωμένη επιχείρηση
Το μήνυμα συνοδεύεται από φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ συνοφρυωμένο
Μια διαδεδομένη δεισιδαιμονία συνδέει το γρήγορο φαγητό με εξαντλητικές βάρδιες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.