- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζορίζουν τα πράγματα στην Τουρκία: Πρόστιμο σε επιβάτες αεροσκάφους επειδή σηκώθηκαν νωρίτερα από τις θέσεις τους
Όσοι δεν συμμορφώνονται μπορεί να καταλήξουν στη μαύρη λίστα 25 αεροπορικών εταιρειών
Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμα σε αρκετούς επιβάτες αεροπορικής εταιρείας κατά τη διάρκεια πτήσης της τουρκικής Pegasus Airlines
Οι Αρχές της Τουρκίας έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν το αυστηρό μέτρο του προστίμου στους επιβάτες που σηκώνονται πριν οι κινητήρες του αεροσκάφους σταματήσουν.
Ayağa Kalkan Yolculara İşlem Yapıldı ✍🏼
— HavaSosyalMedya (@HavaSosyalMedya) July 31, 2025
• Pegasus Hava Yolları'nın #PC272 Sofya - Sabiha Gökçen seferini gerçekleştiren TC-CPK tescilli Boeing 737-800 tipi uçağın inişi sonrasında bazı yolcuların ayağa kalktığı görüldü.
• Sesli ikazlara rağmen bazı yolcular valizlerini almak… pic.twitter.com/ElVS5Ijxma
Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμα σε αρκετούς επιβάτες αεροπορικής εταιρείας κατά τη διάρκεια πτήσης της τουρκικής Pegasus Airlines από τη Σόφια προς την Κωνσταντινούπολη.
Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στην πτήση PC272, καταγράφηκε σε βίντεο και κοινοποιήθηκε από την τουρκική πλατφόρμα ειδήσεων για την αεροπορία HavaSosyalMedya.
Το βίντεο δείχνει τουλάχιστον τρεις γυναίκες επιβάτες να στέκονται στον διάδρομο, ενώ το πλήρωμα καμπίνας τους ζητούσε επανειλημμένα να καθίσουν. Το πλήρωμα έκανε ανακοινώσεις στα τουρκικά και τα αγγλικά, προτρέποντας τους επιβάτες να παραμείνουν καθισμένοι μέχρι να σβήσουν πλήρως οι κινητήρες.
Το πλήρωμα κάλεσε την αστυνομία κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκσέν της Κωνσταντινούπολης. Στη συνέχεια, η αστυνομία επέβαλε πρόστιμα στους επιβάτες που αγνόησαν τις οδηγίες ασφαλείας.
Το περιστατικό έρχεται μετά από πρόσφατη εγκύκλιο που έστειλε στις αρχές Μαΐου η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας (DGCA) της Τουρκίας, η οποία προειδοποίησε όλους τους αερομεταφορείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα για μια αυξανόμενη τάση παραβίασης των βασικών κανόνων ασφαλείας από επιβάτες.
Η οδηγία ανέφερε ότι όσοι σηκώνονται πριν σβήσουν οι κινητήρες ενδέχεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο και να συμπεριληφθούν σε μαύρη λίστα έως και 25 αεροπορικών εταιρειών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.