- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ σε τρυφερή ανάρτηση από τις διακοπές τους
Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με τον γιο του, Τζακ Μπλουζ
Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ σε τρυφερή ανάρτηση από τις διακοπές τους - Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με τον γιο του, Τζακ Μπλουζ
Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως φαίνεται από τις πρόσφατες αναρτήσεις τους στα social media. Ο 31χρονος τραγουδιστής μοιράστηκε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του, στην οποία τους βλέπουμε αγκαλιασμένους μπροστά από ένα ήρεμο τοπίο με νερό, συνοδευόμενη από emoji με καρδούλες στα μάτια. Η Χέιλι, 27 ετών, ανέβασε επίσης φωτογραφίες από τις διακοπές, με θέμα το κίτρινο χρώμα, τις οποίες ο Τζάστιν αναδημοσίευσε στα stories του.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε ανεβάσει κι άλλες φωτογραφίες με τη Χέιλι, σε ένα ηλιοβασίλεμα, γράφοντας «My forever n always». Παράλληλα, μοιράστηκε στιγμές από το στούντιο, όπου εμφανίζεται με τον 10 μηνών γιο τους, Τζακ Μπλουζ, που στέκεται δίπλα σε ένα τραπεζάκι καθώς ο πατέρας του δουλεύει με συνεργάτες. Ο τραγουδιστής άλλαξε πρόσφατα και το username του στο Instagram, από το πλήρες όνομά του στο πιο casual @lilbieber, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.
Τον Ιούνιο, ο Τζάστιν γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα του Πατέρα, μαζί με τη Χέιλι και τον γιο τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τα δώρα που έλαβε και αποκαλύπτοντας ότι πέρασαν μαζί ένα ρομαντικό διήμερο. Την ίδια περίοδο, ωστόσο, κοινοποίησε και στιγμιότυπα από έναν φερόμενο έντονο διάλογο με πρώην φίλο του. Σε ένα από τα μηνύματα ο Μπίμπερ γράφει: «Δεν θα καταπιέσω ποτέ τα συναισθήματά μου για κάποιον. Η σύγκρουση είναι κομμάτι κάθε σχέσης. Αν δεν σου αρέσει ο θυμός μου, δεν σου αρέσω εγώ». Ακολούθησε η ρήξη, με τον Μπίμπερ να δηλώνει ότι η φιλία τους τελείωσε.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Vogue, ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει: «Έχω κάνει πολλές χαζομάρες στη ζωή μου, αλλά το πιο έξυπνο πράγμα που έκανα ήταν να παντρευτώ τη Χέιλι». Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2018 και διοργάνωσε τον επίσημο γάμο του το 2019 με καλεσμένους πολλούς celebrities. Τον Αύγουστο του 2024 ανακοίνωσαν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του μικρού Τζακ Μπλουζ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.