- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπλέικ Λάιβλι: Θαυμάστρια καταγγέλλει την ηθοποιό για παρανοϊκή συμπεριφορά
«Με ακολούθησε και με βιντεοσκοπούσε», δήλωσε η Κάτλιν Κούπερ
Η 27χρονη Κάτλιν Κούπερ περιγράφει πώς μία τυχαία συνάντηση με τη διάσημη ηθοποιό, Μπλέικ Λάιβλι εξελίχθηκε σε δυσάρεστη εμπειρία
Μια γυναίκα από το Τέξας καταγγέλλει ότι η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι την προσέγγισε εκτός ξενοδοχείου και την κατέγραψε με το κινητό της, σε ένα περιστατικό που η ίδια χαρακτηρίζει «παρανοϊκό».
Σύμφωνα με την Κάτλιν Κούπερ, που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Hotel 1928 στο Γουάκο του Τέξας μαζί με τη μητέρα της, οι δυο τους διασταυρώθηκαν τυχαία με την Μπλέικ Λάιβλι στις 8 Μαρτίου, αλλά η υπόθεση εξελίχθηκε με τρόπο που δεν περίμενε.
EXCLUSIVE: I loved Blake Lively. Then she FOLLOWED me to my car: Read the insane encounter that Kaitlyn claims left her 'disturbed' https://t.co/wbZ37qvb0N
— Daily Mail US (@DailyMail) March 24, 2025
Η 27χρονη Κούπερ εξήγησε στην Daily Mail ότι άρχισε να υποψιάζεται την παρουσία διασημότητας από την «ατμόσφαιρα» στο λόμπι, ενώ στη συνέχεια υπάλληλος του ξενοδοχείου της αποκάλυψε ότι πρόκειται για τη Λάιβλι, που είχε μόλις φτάσει από το Όστιν, όπου προωθούσε την ταινία «Another Simple Favor». Όπως λέει, ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί για να δείξει το κλιπ στους φίλους της.
Η ηθοποιός μπήκε στο λόμπι ντυμένη απλά, συνοδευόμενη από σεκιούριτι, αλλά φάνηκε να αντιλαμβάνεται την παρουσία της κάμερας και κάλυψε το πρόσωπό της. Η θαυμάστρια θεώρησε πως η αλληλεπίδραση τελείωσε εκεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το επόμενο πρωί η Λάιβλι την πλησίασε έξω από το ξενοδοχείο, σήκωσε το κινητό της και την κατέγραψε, ενώ φέρεται να έκανε κύκλους γύρω από το αυτοκίνητό της, στοχεύοντας ακόμα και την πινακίδα κυκλοφορίας.
«Κοίταξα πάνω και είδα τη Λάιβλι. Έχει σηκώσει το τηλέφωνό της σαν να με καταγράφει. Από ένστικτο, απλά είπα "γεια"… γιατί τι να πεις;», περιγράφει η Κούπερ.
Όπως προσθέτει, μετά από εκείνο το στιγμιότυπο, έδωσε το τηλέφωνο στον σεκιούριτι της, ο οποίος επανέλαβε τη διαδικασία καταγραφής και των δύο πλευρών του οχήματος, πριν αποχωρήσουν και οι δύο. «Πραγματικά αιφνιδιάστηκα», δήλωσε η Κούπερ. «Ήμασταν απλά μπερδεμένοι για το τι συνέβαινε».
Η ίδια ανέφερε πως ένιωσε έντονη ενόχληση και μίλησε για το περιστατικό στα social media, όπου παρατήρησε ότι λογαριασμοί που σχετίζονταν με υπαλλήλους του ξενοδοχείου και την ομάδα της Λάιβλι παρακολουθούσαν τις δημοσιεύσεις της. «Είναι πολύ παρανοϊκή συμπεριφορά. Νομίζω ότι έψαχναν να δουν αν θα ανέβαζα το βίντεο της», υποστήριξε.
Η Μπλέικ Λάιβλι δεν έχει σχολιάσει δημόσια το περιστατικό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.