- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η δικαστική διαμάχη της Μπλέικ Λάιβλι και του Τζάστιν Μπαλντόνι γίνεται ντοκιμαντέρ
Πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου - Θα εξετάσει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση
Η δικαστική διαμάχη της Μπλέικ Λάιβλι και του Τζάστιν Μπαλντόνι γίνεται θέμα νέου ντοκιμαντέρ - Η διάρκειας 90 λεπτών ταινία θα προβληθεί στις 17 Μαρτίου
Η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας It Ends With Us, Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι, έγινε το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ.
Η διάρκειας 90 λεπτών ταινία για τη διαμάχη των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι, με τίτλο He Said, She Said: Blake Lively vs Justin Baldoni, δημιουργήθηκε από την ITN Productions και θα μεταδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Channel 5 στις 17 Μαρτίου.
Το ντοκιμαντέρ, που δημιουργήθηκε ως απάντηση στο νομικό δράμα μεταξύ των δύο ηθοποιών, θα εξετάσει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας, τις οποίες η Μπλέικ Λάιβλι απέδωσε στον Μπαλντόνι.
Η ηθοποιός έχει επίσης ισχυριστεί ότι ο Μπαλντόνι προσέλαβε εταιρεία δημοσίων σχέσεων για να εξαπολύσει δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ωστόσο, ο ίδιος αντέδρασε καταθέτοντας αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της Λάιβλι.
Το ντοκιμαντέρ θα αναλύσει τις λεπτομέρειες των αγωγών ενόψει της δίκης που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2026.
Θα εξετάσει επίσης μια σειρά άλλων υποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης της αγωγής 250 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο Μπαλντόνι κατά των New York Times, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που δημοσίευσαν τις κατηγορίες. Η εφημερίδα έχει ζητήσει την απόρριψη της αγωγής.
Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ θα διερευνήσει τη μαζική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον και των δύο πλευρών, η οποία αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της δίκης.
Η Λάιβλι έχει εξασφαλίσει περιοριστικά μέτρα κατά του Μπαλντόνι, ο οποίος σκηνοθέτησε το It Ends With Us και πρωταγωνίστησε μαζί της στην ταινία, προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή υπερβολικών πληροφοριών στο κοινό σχετικά με την υπόθεση.
Το He Said, She Said: Blake Lively vs Justin Baldoni θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Channel 5, ενώ μια συντομευμένη εκδοχή μίας ώρας θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 31 Μαρτίου μέσω των Max και Discovery+.
(Mε πληροφορίες του Far Out)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρχικά προσποιούμενος μέλος ρωσικής μονάδας drones
Η Lufthansa σχεδιάζει να αφαιρέσει περίπου 20.000 δρομολόγια μέσα στους επόμενους 6 μήνες
Η επιχείρηση αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητική και διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα
Τι γνώριζε η οικογένεια και τι λέει ο Τραμπ
Το θέμα οδήγησε ακόμη και σε διαμαρτυρίες έξω από το club
Κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής αντιπαράθεσης αποτελεί η στρατιωτική θητεία
Η φωτιά είχε στοιχίσει τη ζωή σε 41 ανθρώπους
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2023, όταν κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν έντονη δυσοσμία
Την ίδια στιγμή η United Airlines, έχουν ήδη προχωρήσει σε αυξήσεις εισιτηρίων έως και 20%
Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει το ευρύτερο αποτύπωμα της γεωπολιτικής κρίσης
Διατηρείται το κόστος δανεισμού - Ο αντίκτυπος του πολέμου στον πληθωρισμό και την ανάπτυξη
«Η πολιτική βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία» - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που εισέβαλε ένοπλος
Το προφίλ του «μοναχικού λύκου» από την Καλιφόρνια - 31χρονος δάσκαλος και προγραμματιστής
Σε τεντωμένο σχοινί η εκεχειρία μετά τη νέα οδηγία του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Εσπευσμένη απομάκρυνση του προεδρικού ζεύγους μετά από πυροβολισμούς στην εκδήλωση
Εσπευσμένη απομάκρυνση του Αμερικανού προέδρου από τη δεξίωση των ανταποκριτών μετά από πυρά - Τι δήλωσε
Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και παρουσία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι οι εκδηλώσεις μνήμης
Χάος και τρόμος όταν ακούστηκαν πυρά - Ασφαλείς ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ
Μετά τη συντριπτική εκλογική ήττα της συμμαχίας του έπειτα από 16 χρόνια
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια και εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να περικόψει τη χρηματοδότησή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.