Κοσμος

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι δημιούργησε ιστοσελίδα για τη δικαστική διαμάχη του με την Μπλέικ Λάιβλι

Λίγο πριν από την πρώτη ακρόαση της υπόθεσης - Περιέχει κείμενα και χρονοδιάγραμμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζάστιν Μπαλντόνι: Δημοσίευσε ιστοσελίδα που περιέχει κείμενα και χρονοδιάγραμμα της διαμάχης με την Μπλέικ Λάιβλι πριν από την πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο
Ο Τζάστιν Μπαλντόνι δημιούργησε ιστότοπο για τη δικαστική διαμάχη με την συμπρωταγωνίστριά του στο «It Ends With Us», Μπλέικ Λάιβλι © Sony Pictures

Τζάστιν Μπαλντόνι: Δημοσίευσε ιστοσελίδα που περιέχει κείμενα και χρονοδιάγραμμα της διαμάχης με την Μπλέικ Λάιβλι πριν από την πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο

Ο δικηγόρος του Τζάστιν Μπαλντόνι δημιούργησε έναν δημόσιο ιστότοπο με έγγραφα που αφορούν τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού και σκηνοθέτη με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι.

Ο ιστότοπος του Τζάστιν Μπαλντόνι δημοσιεύθηκε το Σάββατο, δύο ημέρες πριν από την πρώτη δικαστική ακρόαση στην πολύκροτη υπόθεση, η οποία έχει οριστεί για τη Δευτέρα.

Ο Μπαλντόνι και η Λάιβλι, οι οποίοι συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία του 2024 «It Ends With Us», έχουν έρθει σε αντιπαράθεση για τις κατηγορίες της Λάιβλι για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Μπαλντόνι και τα επακόλουθα επαγγελματικά αντίποινα.

Ο ιστότοπος του Τζάστιν Μπαλντόνι για τη διααμάχη με την Μπλέικ Λάιβλι

Ο Μπαλντόνι έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Λάιβλι και ισχυρίζεται ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Ράιαν Ρέινολντς, προσπάθησαν να βλάψουν τη φήμη του και ότι η Λάιβλι ανέλαβε τον δημιουργικό έλεγχο της ταινίας.

Μέχρι στιγμής, ο ιστότοπος περιέχει δύο δημόσια έγγραφα, τα οποία έχουν ήδη κατατεθεί στο δικαστήριο: Την τροποποιημένη αγωγή του Μπαλντόνι ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της Λάιβλι και του Ρέινολντς, καθώς και ένα «χρονολόγιο των σχετικών γεγονότων» 168 σελίδων, το οποίο κατατέθηκε ως πρόσθετο τεκμήριο στην τροποποιημένη αγωγή του Μπαλντόνι.

«Η απόφαση να τροποποιήσουμε την αγωγή μας ήταν ένα λογικό επόμενο βήμα λόγω του συντριπτικού αριθμού νέων αποδείξεων που ήρθαν στο φως», δήλωσε ο Φρίντμαν στο CNN σε δήλωσή του το Σάββατο.

Το CNN επικοινώνησε επίσης με εκπροσώπους της Λάιβλι και της Ρέινολντς σχετικά με την ιστοσελίδα.

Η ομάδα του Μπαλντόνι υποστήριξε ότι δεν έχουν «τίποτα να κρύψουν».

Στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης οι δικηγόροι και των δύο πλευρών

Τον περασμένο μήνα, οι εκπρόσωποι του Μπαλντόνι μοιράστηκαν πλάνα από μια σκηνή που γυρίστηκε για το «It Ends With Us», τα οποία, όπως είπαν, διέψευδαν ορισμένους από τους ισχυρισμούς της Λάιβλι. Οι δικηγόροι της ωστόσο δήλωσαν ότι «κάθε καρέ του υλικού που δημοσιεύτηκε επιβεβαιώνει, κατά γράμμα, αυτό που η κα Λάιβλι περιέγραψε στην παράγραφο 48 της καταγγελίας της».

Η ομάδα της Λάιβλι έχει ζητήσει περιορισμούς για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά του Φρίντμαν, ώστε «να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία στο δικαστήριο δεν θα επηρεαστεί από τη συμπεριφορά του δικηγόρου της εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου», έγραψαν οι δικηγόροι της σε επιστολή προς τον δικαστή τον περασμένο μήνα. Έχουν επίσης δηλώσει ότι θα επιδιώξουν την απόρριψη της υπόθεσης του Μπαλντόνι εναντίον τους.

Τη Δευτέρα, οι δικηγόροι και των δύο πλευρών αναμένεται να προσέλθουν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης για την ακρόαση της υπόθεσης. Ούτε ο Μπαλντόνι ούτε η Λάιβλι αναμένεται να είναι παρόντες, δήλωσε στο CNN πηγή με γνώση της προγραμματισμένης διαδικασίας.

Η δίκη έχει οριστεί για τον Μάρτιο του 2026.

(Με πληροφορίες του CNN)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.