- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Έλον Μασκ συμμετείχε στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Ζελένσκι και Τραμπ
Στο προσκήνιο του επιτελείου του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ ο δισεκατομμυριούχος CEO
Ο Έλον Μασκ συμμετείχε στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Ζελένσκι και Τραμπ, σύμφωνα με το Axios - Επιβεβαιώνει Ουκρανός αξιωματούχος.
Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ συμμετείχε την Τετάρτη στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και του Ντόναλντ Τραμπ μετά τη νίκη του Ρεπουμπλικάνου στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματούχος της ουκρανικής προεδρίας.
«Μπορώ να το επιβεβαιώσω», δήλωσε για τη συμμετοχή του Έλον Μασκ στη συνομιλία ο Ουκρανός αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, όταν ρωτήθηκε για μια πληροφορία του αμερικανικού ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios.
Άλλη υψηλόβαθμη ουκρανική πηγή δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο «Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το τηλέφωνο στον Έλον Μασκ, ήταν κάπου μαζί».
Τι συζήτησαν Έλον Μασκ και Ζελένσκι
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Έλον Μασκ για τα Starlinks, τα συστήματα δορυφορικής σύνδεσης που παρέχει ο Μασκ στην Ουκρανία.
«Μίλησαν για λίγο. Ωστόσο η κύρια συνομιλία ήταν φυσικά με τον Τραμπ», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «δεν συζήτησαν τίποτα ουσιαστικό, ήταν μια συνομιλία για να χαιρετίσει ο ένας τον άλλο».
Ο Ουκρανός πρόεδρος χαρακτήρισε αυτή τη συνομιλία εξαιρετική.
Ο ρόλος του Μασκ στη μελλοντική κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Έλον Μασκ έπαιξε πρωτοφανή ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, ξοδεύοντας περισσότερα από 110 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του για την εκλογή του τελευταίου.
Επίσης, οργάνωσε σειρά συναντήσεων κατά την προεκλογική εκστρατεία υπέρ της υποψηφιότητας του Ρεπουμπλικάνου στην αμφίρροπη πολιτεία της Πενσυλβάνια.
Ο δισεκατομμυριούχος αναμένεται να συμμετάσχει στη μελλοντική κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ο ακριβής του ρόλος δεν έχει αποκαλυφθεί.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος, ο οποίος είναι πολύ επικριτικός για τα δισεκατομμύρια δολάρια που αποδεσμεύτηκαν για την Ουκρανία, έχει υποσχεθεί να επιλύσει αυτή τη σύγκρουση ακόμη και πριν την ορκωμοσία του χωρίς ποτέ να εξηγήσει πώς.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.