- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Τραμπ προσπαθεί να πείσει τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ να αποσυρθεί υπέρ του
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δεν δείχνει προς τον παρόν τέτοιες διαθέσεις
Ντόναλντ Tραμπ: Συναντήθηκε με τον Κένεντι Τζούνιορ
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Μιλγουόκι με τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο ανεξάρτητος υποψήφιος να υποστηρίξει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους που γνωρίζουν τη συνάντηση.
Ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντηση και μια πιθανή υποστήριξη προς τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Κένεντι διέψευσε ότι σχεδιάζει να εγκαταλείψει την κούρσα.
«Ναι, ο κ. Κένεντι συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο Τραμπ για να συζητήσουν την εθνική ενότητα και ελπίζει να συναντηθεί και με τους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της προεκλογικής εκστρατείας του Κένεντι, Στέφανι Σπίαρ. «Και όχι, δεν εγκαταλείπει την κούρσα. Είναι ο μόνος υποψήφιος υπέρ του περιβάλλοντος, υπέρ της επιλογής, κατά του πολέμου που κερδίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις ένας προς έναν».
Μια υποστήριξη από τον Κένεντι, ο οποίος φτάνει σε διψήφια ποσοστά σε ορισμένες δημοσκοπήσεις, θα ανακατέψει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στον Τραμπ.
Το Δημοκρατικό Κόμμα θεωρεί τον Κένεντι, ο οποίος ξεκίνησε την κούρσα ως υποψήφιος των Δημοκρατικών προτού δηλώσει ανεξάρτητος, ως εκλογικό «spoiler» που θα έπαιρνε ψήφους από τον Μπάιντεν και στην ουσία θα βοηθούσε τον Τραμπ να κερδίσει τον Λευκό Οίκο.
Ο εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών Ματ Κοριντόνι δήλωσε στο X ότι ο Κένεντι είχε επίσης δείπνο με τον συντηρητικό πολιτικό σχολιαστή Τάκερ Κάρλσον στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, που πραγματοποιείται στο Μιλγουόκι αυτή την εβδομάδα.
Πηγή: Politico
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όσα είπε σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Κομισιόν επέβαλε το πρώτο πρόστιμο βάσει του Νόμου για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες
Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγουν τη δικαστική οδό
Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία
To ρεκόρ του νεότερου γκραν μετρ στην ιστορία εξακολουθεί να ανήκει στον Αμπιμάνιου Μίσρα, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο σε ηλικία 12 ετών
Εξειδικευμένος ιστότοπος για θέματα τέχνης απέδωσε το περιστατικό στην κακή κατάσταση των σωληνώσεων
Σε εκτενή του συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Times
Το απαξιωτικό σχόλιο που έκανε προ δεκαπέντε ετών ο τότε διευθύνων σύμβουλος της Warner
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία - Δεν συνδέεται με τρομοκρατία το περιστατικό
Αναστάτωση στο βρετανικό αεροδρόμιο - Τι δηλώνει η Μητροπολιτική Αστυνομία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.