Κοσμος

Άγρια δολοφονία στο Μιλγουόκι - 33χρονος σκότωσε και διαμέλισε με πριόνι 19χρονη

Αφού πρώτα την έβγαλε για φαγητό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγρια δολοφονία στο Μιλγουόκι - 33χρονος σκότωσε και διαμέλισε με πριόνι 19χρονη
Άγρια δολοφονία στο Μιλγουόκι - 33χρονος σκότωσε και διαμέλισε με πριόνι 19χρονη

Μιλγουόκι: 33χρονος σκότωσε και διαμέλισε 19χρονη - Αφού πρώτα την έβγαλε για φαγητό

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για μία πρωτοφανούς βιαιότητας δολοφονία στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Πρόκειται για την υπόθεση του 33χρονου Μάξγουελ Άντερσον, ο οποίος αφού έβγαλε για φαγητό την 19χρονη Σέιντ Καρλίνα Ρόμπινσον στο Μιλγουόκι, στη συνέχεια τη σκότωσε και τελικά διαμέλισε το άψυχο κορμί της με πριόνι. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία μετά το έγκλημα ο 33χρονος διασκόρπισε τα κομμάτια της σορού της 19χρονης σε διάφορα σημεία του Μιλγουόκι.

Θύτης και θύμα βγήκαν ραντεβού την 1η Απριλίου, με μαρτυρίες φίλων της να αναφέρουν πως ήταν ενθουσιασμένη για την γνωριμία της με τον 33χρονο άνδρα. «Πιστεύω ότι θα με βγάλει για θαλασσινά» έγραφε η 19χρονη σε μήνυμα που έστειλε σε συνάδελφό της.

Man charged in slaying after woman's leg found at Milwaukee-area park

Την επόμενη ημέρα του ραντεβού, η Ρόμπινσον δεν εμφανίστηκε στην πιτσαρία στην οποία εργαζόταν, κάτι που κίνησε τις υποψίες. Εν τέλει, στις 3 Απριλίου βρέθηκε καμμένο το αυτοκίνητο της 19χρονης αλλά και κομμάτια από τα ρούχα που φόραγε στο ραντεβού με τον Άντερσον. Την ίδια ημέρα αλλά πιο αργά εντοπίστηκε ένα κομμένο πόδι στο πάρκο της λίμνης Μίσιγκαν, το οποίο κατόπιν ελέγχου DNA διαπιστώθηκε ότι ανήκε στη νεαρή κοπέλα.

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν εντατικές έρευνες κατά τις οποίες βρέθηκαν σε διάφορα σημεία τμήματα ανθρώπινης σορού με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν στις 4 Απριλίου τον 33χρονο.

VIDEO: Maxwell Anderson arrest

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε από τις Αρχές, διαπιστώθηκε πως η 19χρονη είχε πάει στο σπίτι του 33χρονου στις 9 το βράδυ της 1ης Απριλίου με το κινητό της να δίνει σήματα από διάφορα σημεία του Μιλγουόκι μετά τα μεσάνυχτα πριν να σβήσει στις 4:30 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στο πάρκο στο οποίο βρέθηκε το κομμένο πόδι της κοπέλας.

Όπως αναφέρει η New York Post ο 33χρονος είχε καταδικαστεί τρεις φορές στο παρελθόν για περιστατικά άσκησης βιας.

Who is Maxwell Anderson?

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ