- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο «όργιο φημών» για την «εμφάνιση» της Κέιτ Μίντλετον χωρίς να φωτογραφηθεί
Την συνόδευε ο σύζυγος της πρίγκιπας Γουίλιαμ και σύμφωνα με μαρτυρίες φαινόταν «καλά στην υγεία της, ήταν χαλαρή και πολύ χαρούμενη»
Βρετανία: Τι συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας;
Σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ εθεάθη το Σάββατο η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κατά κόσμο Κέιτ Μίντλεντον. Την συνόδευε ο σύζυγος της πρίγκιπας Γουίλιαμ και σύμφωνα με μαρτυρίες φαινόταν «καλά στην υγεία της, ήταν χαλαρή και πολύ χαρούμενη». Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας Sun το οποίο λέει επίσης πως το πριγκιπικό ζεύγος πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε. Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως από αυτές τις δύο δημόσιες εμφανίσεις δεν υπάρχει καμία φωτογραφία. Ούτε ερασιτεχνική ούτε πολύ περισσότερο μια επίσημη. Η τελευταία θα έβαζε τέλος σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της. Έτσι, οι θεωρίες συνομωσίας, αντί να κοπάσουν, έχουν φουντώσει ακόμη περισσότερο.
Tι συμβαίνει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας;
Εδώ και πάρα πολύ καιρό τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως ένα βαθμό όχι αδίκως αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.
To σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία
Κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι άκρως αμφιλεγόμενες. Μια από τις πιο πρόσφατες δε, όπου η Κέιτ Μίντλεντον ποζάρει περιχαρής με τα τρία της παιδιά στο κήπο τους σπιτιού τους αποδείχθηκε πειραγμένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο άνευ προηγουμένου. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε σε έναν πρωτοφανή επικοινωνιακό καυγά μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και του παλατιού. Αποτέλεσμα του οποίου ήταν η πριγκίπισσα να αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ίδια πείραξε τη φωτογραφία, ζητώντας συγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε. Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως πρόκειται για μια ερασιτεχνική λήψη, σημειώνοντας παράλληλα πως κάποιες φορές πειραματίζεται με την επεξεργασία φωτογραφιών όπως κάνουν και πολλοί άλλοι.
Με αυτά και με τα άλλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, που πρώτα αποκάλυψαν ότι η φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη, ζήτησαν από τα ανάκτορα να τους δώσουν την αυθεντική. Κάτι όμως που το παλάτι επίμονα αρνήθηκε να κάνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα νέο κύμα συνωμοσιολογίας αλλά και χλευασμού. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης π.χ. τα ανέκδοτα έδιναν και έπαιρναν. Η ιστορία κατάντησε σαν το παιχνίδι «βρείτε τη διαφορά» μεταξύ δύο φωτογραφιών που στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε «βρείτε το λάθος».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πορεία στη Βρετανία και οι αλλαγές που τον οδηγούν εκτός
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έπεσε ένας από τους δράστες καθώς έφευγαν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι γίνεται με τις δύο επόμενες κρατιδιακές εκλογές
O πρόεδρος της Γαλλίας ζητά παγκόσμια συμμαχία για τη σωτηρία του κινηματογράφου
H υπόθεση αφορούσε την παρουσία ινδουιστικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας
Το fund διαχειρίζεται περίπου 22 δισ. δολάρια
Εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για έρευνες κατά του προέδρου
Ζητούν την απομάκρυνσή του
Η εμφάνιση ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά τη νέα διάψευση του ότι φορά περούκα
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα εγκατασταθούν σε βασιλική κατοικία
Πολιτικός σεισμός από την επικράτηση της ακροδεξιάς - Aπέχει τρεις έδρες από την αυτοδυναμία
Η απόφαση που εξέπληξε τους πάντες
Αντιδράσεις από την ΕΕ για τις τιμές στον καταδικασμένο για εγκλήματα πολέμου πρώην διοικητή των σερβοβοσνιακών δυνάμεων
Ενισχύονται οι δεσμοί Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ - Ανησυχίες για πιθανή στρατιωτική χρήση
Τέσσερα χρόνια μετά το περιστατικό στη Βραζιλία
Η συγκομιδή ξεκίνησε ασυνήθιστα νωρίς στις περισσότερες αμπελουργικές περιοχές
Το ακροδεξιό κόμμα βλέπει τη νίκη ως πρώτο βήμα προς την επικράτηση στις ομοσπονδιακές εκλογές
Η προγραμματίστρια πίσω από ένα από τα σημαντικότερα πειράματα του 20ού αιώνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.