Κοσμος

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το χειρουργείο

Ποιο κατάστημα επισκέφθηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιατί η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο
Γιατί η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο © NEIL HALL/ EPA

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της - Ποιο κατάστημα επισκέφθηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο αγαπημένο κατάστημα του ζευγαριού με αγροτικά προϊόντα στο Ουίνδσορ. «Ευτυχισμένη, χαλαρή και υγιής», όπως αναφέρουν τα βρετανικά tabloid, η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, Κέιτ και Γουίλιαμ εθεάθησαν σε ένα από τα αγαπημένα τους σημεία το Σάββατο που πέρασε αφού παρακολούθησαν τα τρία τους παιδιά τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ, και τον Λούις να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα άναυδος όταν τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής ώστε να πεταχτεί στα μαγαζιά», ανέφερε μάρτυρας που είδε το ζευγάρι στη Sun.

Αξίζει να σημειωθεί πως η έξοδος του ζευγαριού δεν αποθανατίστηκε από τους φωτογραφικούς φακούς, τηρώντας το αίτημα του ζευγαριού για ιδιωτικότητα μέχρι να αναρρώσει πλήρως η πριγκίπισσα.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δημοσιότητα την Κυριακή του Πάσχα και θα μπορούσε να συμμετάσχει με την οικογένειά της στην παραδοσιακή βόλτα, η οποία θα φωτογραφηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ