Κοσμος

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση μετά την επέμβαση της;

H πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντα της μέχρι το Πάσχα των Καθολικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική
Εξιτήριο για την Κέιτ Μίντλετον μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική © EPA/NEIL HALL

Kέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μετά την επέμβαση της;

Η Κέιτ Μίντλετον συνήθως περνάει τον Ιανουάριο απασχολημένη με την επιστροφή της στις βασιλικές υποχρεώσεις της  μετά τις διακοπές. Στις 17 Ιανουαρίου όμως το παλάτι αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα την προηγούμενη ημέρα. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για σχεδόν δύο εβδομάδες προτού μεταβεί για κατ' οίκον ανάρρωση, ενώ η επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις προβλέπεται μετά το Πάσχα.

Μετά την απροσδόκητη απόσυρση του πρίγκιπα Γουίλιαμ από την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του εκλιπόντος νονού του την Τρίτη, οι ανησυχίες σχετικά με την ευημερία της πριγκίπισσας Κέιτ αυξήθηκαν, τροφοδοτώντας ένα κύμα εικασιών. Αν και πηγή του παλατιού ανέφερε στο «PEOPLE» ότι η Κέιτ «πάει καλά» με την ανάρρωσή της, η έλλειψη ενημερώσεων για την πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει προκαλέσει ανησυχία. 

Η απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα φώτα της δημοσιότητας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα υγείας. Ο μονάρχης υποβλήθηκε σε επέμβαση για τη θεραπεία ενός διογκωμένου προστάτη τον περασμένο μήνα και αποκάλυψε τη διάγνωση του καρκίνου του στις 5 Φεβρουαρίου (ο καρκίνος του, ωστόσο, θεωρείται ότι δεν είναι καρκίνος του προστάτη). Παρόλα αυτά ο Κάρολος έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις.

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε τόσο την επέμβαση για τη διόγκωση του προστάτη όσο και τη διάγνωση του καρκίνου, η πριγκίπισσα Κέιτ επέλεξε τη διακριτικότητα. Στην αρχική δήλωση σχετικά με την επέμβαση, το παλάτι ανέφερε ότι ήταν «επιθυμία της Κέιτ να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της».

Το παλάτι πρόσθεσε ότι «θα παρέχουν ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες που πρέπει να μοιραστούν».

Σε ένα ελπιδοφόρο σημάδι, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψε στο Anmer Hall, στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά τους έκαναν σχολικές διακοπές τον Φεβρουάριο. «Ανυπομονούσε για μια αλλαγή σκηνικού και ήθελε να χαλαρώσει στο Νόρφολκ», ανέφερε η Daily Mail.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ