- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σάλος στην Ιταλία με τον ομαδικό βιασμό 13χρονης - Χημικό ευνουχισμό ζητά ο Σαλβίνι
Ο φίλος της ξυλοκοπήθηκε και τον ανάγκασαν να παρακολουθεί
Ιταλία: Σάλος με τον βιασμό 13χρονης -Ο φίλος της ξυλοκοπήθηκε και τον ανάγκασαν να παρακολουθεί
Ένα 13χρονο κορίτσι βιάστηκε ομαδικά από επτά άτομα σε δημόσιες τουαλέτες, με τους ίδιους να αναγκάζουν τον φίλο της να παρακολουθεί τη φρικτή επίθεση. Σάλος έχει δημιουργηθεί στη γετονική χώρα από την αποτρόπαια επίθεση.
To χρονικό της επίθεσης και του βιασμού της 13χρονης στην Ιταλία
Το θύμα βρισκόταν στους κήπους της Villa Bellini στη Σικελία της Ιταλίας μαζί με τον φίλο της, 17 ετών, στις 30 Ιανουαρίου, όταν τους πλησίασε μια ομάδα ανδρών. Την έσυραν στις κοντινές τουαλέτες και τη βίασαν δύο άνδρες, ενώ ο φίλος της ξυλοκοπήθηκε και αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον εφιάλτη.
Μετά τη δεύτερη επίθεση κατάφερε να ξεφύγει από τα βασανιστήρια μαζί με το φίλο της και σήμανε συναγερμό όταν τους βρήκαν περαστικοί. Η μαρτυρία του ζευγαριού, μαζί με υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, βοήθησε στον εντοπισμό των επτά υπόπτων -μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικοι- οι οποίοι έκτοτε συνελήφθησαν, σύμφωνα με την la Repubblica.
Οι αντιδράσεις των ηγετών στην Ιταλία
Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε την εγγύτητά της στο νεαρό θύμα: «Μου κάνει εντύπωση ότι την ημέρα κατά την οποία γιορτάζεται ένας πολύ νεαρός μάρτυρας της χριστιανικής παράδοσης, θα πρέπει να δούμε ένα άλλο πολύ νεαρό θύμα σεξουαλικής βίας. Θέλω να το πω αυτό για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου σε αυτήν και την οικογένειά της. Το κράτος θα είναι εκεί και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί».
Άλλοι ηγέτες στην Ιταλία κάλεσαν τους υπεύθυνους για το άγριο έγκλημα να υποβληθούν σε χημικό ευνουχισμό - μια τιμωρία που είχε συζητηθεί στο παρελθόν στη χώρα για τους βιαστές. Ο Ματέο Σαλβίνι, αναπληρωτής πρωθυπουργός, δήλωσε: «Η Ιταλία είναι μια από τις χώρες που έχουν υποφέρει από το θάνατο: «Κορίτσι βιάστηκε από μια συμμορία επτά ατόμων μπροστά στον φίλο της, ο οποίος απειλήθηκε, εμποδίστηκε και κρατήθηκε μακριά. Μην έρχεστε να μου μιλήσετε για "ανοχή" ή "λάθος".
«Μπροστά σε τέτοιου είδους φρικαλεότητες δεν μπορεί να υπάρξει επιείκεια αλλά μόνο μία θεραπεία: χημικός ευνουχισμός. Βασίζομαι στην πρόταση που παρουσίασε ο Σύνδεσμος για να ψηφιστεί το συντομότερο δυνατό». Πιστεύεται ότι οι επτά άνδρες που συνελήφθησαν είναι από την Αίγυπτο, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Με πληροφορίες από Daily Mirror
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
15η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή
ΗΠΑ και Ιράν αντιτίθενται στην πιθανότητα εκεχειρίας στη Μέση Ανατολή
Πρώτη συνομιλία των δύο χωρών μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ένας από τους σημαντικότερους φιλοσόφους του 20ού και των αρχών του 21ου αιώνα
Εάν πληγούν ενεργειακές υποδομές της
Το ζευγάρι απαντά σε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Τομ Μπάουερ που ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν «έκανε πλύση εγκεφάλου» στον Χάρι
Το κάλεσμα σε Βρετανία και Κίνα - H ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς φιλοσόφους όλων των εποχών
Ποιος φέρεται να είναι ο διάσημος καλλιτέχνης;
Η αποστολή του HMS Dragon στην Κύπρο άργησε, καθώς η στρατηγική αξιοπιστία της βρετανικής κυβέρνησης φθίνει επικίνδυνα
Ο πρεσβευτής της Τεχεράνης στο Νέο Δελχί επιβεβαίωσε την άρση του αποκλεισμού εν μέσω της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης
Κλιμάκωση της έντασης στο Ιράκ με νεκρά ηγετικά στελέχη των Ταξιαρχιών της Χεζμπολά
Ο Αμερικανός πρόεδρος απειλεί με πλήρη καταστροφή των ενεργειακών υποδομών - Απαντά με αντίποινα η Τεχεράνη
Συναγερμός στις ολλανδικές αρχές μετά το νέο χτύπημα - Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στην Ευρώπη
Δημήτρης Κούρκουλας, Πλάμεν Τόντσεφ, Κώστας Υφαντής, Ινώ Αφεντούλη, Γιάννης Κουτσομύτης και Έλενα Λαζάρου αναλύουν τις εξελίξεις
H Νίνα Χρουστσόβα είνια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο The New School στη Νέα Υόρκη
Η επικήρυξη αφορά και τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Διαγραμμένη δήλωση στο Telegram, όπου καταγγέλλει ψυχολογική πίεση των παικτριών και πολιτικό κλίμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.